ESKİ MUHTAR KURŞUN YAĞDIRDI 1 ÖLÜ

ESKİ MUHTAR KURŞUN YAĞDIRDI 1 ÖLÜ

Sinirli köyü eski muhtarı Hüseyin Çakı (61) ile Hasan Dinçtürk (27) ve Tugay Dinçtürk (23) kardeşler arasında bir tartışma çıktı

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, aralarında husumet olduğu öne sürülen Sinirli Köyü eski muhtarı Hüseyin Çakı ile Hasan Dinçtürk ve Tugay Dinçtürk kardeşler arasında çıkan tartışmada tabancayla yaralanan Hasan Dinçtürk kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, bugün akşam saat 19.30 sıralarında Sinirli Mahallesi'nde meydana geldi. Bugün Musalar Yeniköy Mahallesi'ndeki deve güreşlerinden Sinirli Mahallesi'ne giden Sinirli köyü eski muhtarı Hüseyin Çakı (61) ile Hasan Dinçtürk (27) ve Tugay Dinçtürk (23) kardeşler arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, daha öncede aralarında husumet olduğu öğrenilen Hüseyin Çakı yanındaki tabancayla Dinçtürk kardeşlere 4 el ateş etti. Vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Dinçtürk kardeşler yaralandı.

KARDEŞLERDEN BİRİ ÖLDÜ MUHTAR GÖZALTINDA

layı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Dinçtürk kardeşler Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Hasan Dinçtürk yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tugay Dinçtürk'ün ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olaydan sonra zanlı Hüseyin Çakı gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı