Eski MKYK Üyesinden MHP'den istifalar açıklaması

Eski MKYK Üyesinden MHP'den istifalar açıklaması

Geçen hafta MHP örgütlerinde yaşanan çok sayıda partili ve yönetici istifasının ardından eski MKYK Üyesi Adnan Özdere'den açıklama geldi.

Meral Akşener'in kuracağı partiye destem amacı ile MHP'den ayrtılanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Eski MHP MKYK üyesi Adnan Özdere, Gölcük'te MHP'den istifa edenlerin sayısının 500'ü geçeceğini öne sürdü.

360 KİŞİ İSTİFA ETTİ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde geçen hafta MHP Gölcük İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek, "Meral Akşener'in yanında yer alacaklarını" açıklayanlar bir araya geldi.

Eski MHP MKYK üyesi Adnan Özdere partiden 360 kişinin istifa ettiğini söyledi.

Özdere, istifa eden MHP'lilere baskı uygulandığını öne sürerek, "istifaların tek tek verildiğini ve sayının her geçen gün arttığını" söyledi.

HEMŞERİMİZ MERAL AKŞENER'İN YANINDAYIZ

Adnan Özdere konuşmasında şunları söyledi:

"Hemşerimiz olan Meral Akşener'in yanında yer alacağız ve kendisine destek vereceğiz. İstifa eden arkadaşlarımız için 'Hiç hizmet yapmamış insanlar' diyorlar ama bu işi buradaki arkadaşlar yürüttü. 

Buradaki arkadaşlar görev almış, yöneticilik yapmış kişiler. Orada kalan arkadaşlarımız var, Allah da onların yardımcısı olsun. Şu anda 360 istifa var ve bu sayı zamanla 500'ü geçecek."

İlgili Haberler