ESKİ MİLLETVEKİLİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ESKİ MİLLETVEKİLİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ADALET Partisi 15 ve 16’ncı dönem Ankara milletvekillerinden 86 yaşındaki Fikri Pehlivanlı, memleketi Kırıkkale’de son yolculuğuna uğurlandı.

Erhan GÖĞEM / KIRIKKALE

Vasiyeti üzerine TBMM’de tören düzenlenmeyen ve dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Fikri Pehlivanlı’nın bir süreden bu yana yaşlılığa bağlı sağlık sorunları çektiği belirtildi.

 MESLEKTAŞINI YANLIZ BIRAKMADILAR

Fikri Pehlivanlı’nın Kırıkkale Nur Camii'nde kılınan cenaze namazına Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Ak parti milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bazı eski milletvekilleri ve valiler, kentin ileri gelenlerinin yanı sıra Saran Holding Yönetim Kurulu başkanı ve Fenerbahçe eski futbol sorumlusu Sadettin Saran, Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Ergün Tekin ve çok sayıda kişi katıldı. Pehlivanlı, cenaze namazının ardından Balışeyh ilçesi Beyobası köyünde bulunan aile mezarlığına defnedildi. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan Pehlivanlı, evli ve 4 çocuk babasıydı.

Kaynak:Haber Kaynağı