ESKİ GÜLENCİ'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA

ESKİ GÜLENCİ'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA

Dikkat ederseniz o kadar general yakalandı sadece Adil Öksüz için böyle bir fedakarlıkta bulundular.

Darbe sonrası ABD ile gerginlik yaratan Fethullah Gülen'in iadesi konusunda gelinen son nokta "kanıt varsa iade ederiz" şekline geldi. Ortaya atılan bir iddia ise ABD'nin istediği kanıtın kıl payı elden kaçırıldığı şeklinde. İddianın sahibi de ilginç bir kişilik. İşte detaylar.

BİR ZAMANLAR GÜLEN'İN EN YAKINLARI ARASINDAYDI

Fethullah Gülen'e bir dönem çok yakın isimlerden olan Latif Erdoğan, darbe gecesi Akıncı Üssü yakınında yakalandıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz’e ilişkin açıklamalarda bulundu.

ADİL ÖKSÜZ'ÜN SERBEST BIRAKILMASINDA Kİ SIR

Sabah'ta yer alan habere göre, Erdoğan, "Adil Öksüz çok önemli bir isimdi. Onun verdiği ifade ile FETÖ çorap söküğü gibi çözülecekti. Hiçbir generali değil de sadece onu kaçırmayı göze almaları FETÖ için önemini ortaya koyuyor. Eğer kaçırmasalardı infaz ederlerdi" dedi.

İŞTE O AYRINTILAR

"Adil Öksüz'ü çok iyi tanırım, o da beni çok iyi tanır. Gülen'in asker imamıdır. Gülen adına her emri vermiştir. Darbe gecesi Akıncı Üssü'nde darbeyi yönetmesinin tek bir anlamı var; Başaracaklarına çok inanmışlardı.

Onun yakalanmış olması çok önemliydi. Önemini şöyle ifade edeyim. Neredeyse Fetullah Gülen'in yakalanması kadar önemliydi. Emniyette verdiği ifade ile Fetullahçı örgüt çorap söküğü gibi çözülürdü. 

Dikkat ederseniz o kadar general yakalandı sadece Adil Öksüz için böyle bir fedakarlıkta bulundular.

Çünkü Adil Öksüz konuştuğunda birçok gerçek ortaya çıkacaktı. Belki de kaçırmayı başaramasalardı onu bir şekilde infaz ederek konuşmasını engelleyeceklerdi. Onun konuşmaması için her şeyi göze alırlar.

BİNLERCE EV VAR

Fethulahçı örgütün Ankara'da binlerce evi var. Muvazzaf subaylar ve ondan sorumlu abinin buluşması için özel evler bile var.

Şu anda bu binlerce evden birinde kalıyordur. Olaylar yatışmadan yurtdışına çıkmaya tevessül edeceğini zannetmiyorum.

Ama yine de devletimizin bu konuda teyakkuzda olması gerekir. Bu tür önemli isimlerin mutlaka sahte bir kimlik ve sahte bir pasaportu vardır. Adil Öksüz'ün yakalanması bütün operasyon kadar önemli

LATİF ERDOĞAN KİMDİR ?

Bu açıklamayı yapan Akit gazetesi yazarı Latif Erdoğan, ,hükümet yanlısı A Haber Televizyonu’nda, gazeteci Mehmet Barlas’ın oğlu Cemil Barlas ile birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Meral Akşener hakkında kaset olduğu iddiasını ortaya atmış ve savcılıkta ifade vermişti.

FETHULLAH GÜLEN LİDERÇOK İLE AYNI KAREDE GALERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ (TIKLAYIN)

LATİF ERDOĞAN'IN ÖZ GEÇMİŞİ

Latif Erdoğan 1956 yılında Uşak’ta doğdu. 1967’de İlkokulu; 1974’de İmam Hatip Okulu’nu; 1978’de Yüksek İslam Enstitüsü’nü İzmir’de bitirdi. 

1981’de bir yıl kadar Diyanet’te vaiz olarak çalıştı. 1983’de dört aylık kısa dönem askerliğini Burdur’da yaptı. 
FETHULLAH GÜLEN'İN ONURSAL BAŞKANI OLDUĞU VAKIFIN BAŞKANLIĞINI YAPTI

1994’de Gazetecilik ve Yazarlar Vakfı’nın kurucuları arasında bulundu ve üç yıl aynı vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendi. 

1997-2000 arası, Akademik Araştırmalar Vakfı’nda yöneticilik yaptı. 2001-2004 yılları arasında özel eğitim çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Arjantin’de bulundu.

UZUN SÜRE ZAMAN GAZETESİNDE ÇALIŞMIŞTI

Kuruluş yıllarından itibaren, epeyce bir süre Zaman Gazetesi’nde haftalık yazılar yazdı.  Daha sonraları uzun zaman yer aldığı Fethullah Gülen cemaatinden ayrıldı. 

Halen, Yeni Akit Gazetesi’nde köşe yazıyor ve A Haber TV’deki programlara katılıyor. Evli, biri kız, ikisi erkek üç çocuk babasıdır

Kaynak:Haber Kaynağı