ESKİ EŞİNİ ÖLDÜREN POLİS İNTİHAR ETTİ

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜREN POLİS İNTİHAR ETTİ

Ardından da belindeki tabancayı çekerek, annesinin yanında bulunan çocukları G.E.'nin gözleri önünde Gülden Çobanoğlu'na 5 el ateş etti.

İZMİR'in Tire İlçesi'nde polis memuru 39 yaşındaki Yüksel E., boşandığı eşi 31 yaşındaki Gülden Çobanoğlu'nu, bu sabah çocuğunun yanında tabancayla vurarak öldürdü.

BABASININ EVİNE GİDİP İNTİHAR ETTİ

Olayın ardından kaçan Yüksel E., 5 saat sonra Aydın'da babasının evinin bahçesinde beylik tabancasını başına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK NEDENİ İLE BOŞANMIŞLAR

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yüksel E., eşi Gülden Çobanoğlu ile 5 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Gülden Çobanoğlu, çocukları 12 yaşındaki M.G.E. ve 7 yaşındaki G.E.'yi de yanına alarak, Tire'deki ailesinin yanına yerleşti ve bir işyerinde sekreter olarak çalışmaya başladı.

ÇALIŞTIĞI İŞYERİNE GİTMİŞ

Polis Yüksel E. eski eşi Gülden Çobanoğlu ile görüşmek için bugün saat 09.30 sıralarında İnönü Bulvarı 18 numaradaki eşinin çalıştığı işyerine gitti. Plakasız bir motosikletle işyerine gittiği belirtilen Yüksel E. iddiaya göre konuşmak istediği eski eşiyle tartışmaya başladı. Ardından da belindeki tabancayı çekerek, annesinin yanında bulunan çocukları G.E.'nin gözleri önünde Gülden Çobanoğlu'na 5 el ateş etti.

Gülden Çobanoğlu vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde öldü. Yüksel E. ise geldiği motosiklete binerek kaçtı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Çobanoğlu'nun cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İNTİHAR ETTİ

Yakalanması için çalışma başlatılan Yüksel E., Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Çobanisa Mahallesi'nde oturan babasının evinin bahçesinde, saat 14.30'da beylik tabancasını başına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

Jandarmanın olay yerindeki incelemesi sürürken; Yüksel E.'nin cesedinin de otopsi için morga kaldırılacağı belirtildi. Polis ve jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı