ESKİ CHP'Lİ VEKİL'DEN ŞOK EDEN AÇIKLAMALAR

ESKİ CHP'Lİ VEKİL'DEN ŞOK EDEN AÇIKLAMALAR

CHP'den istifa ederek tepkilere neden olan Eski Müftü İhsan Özkes'in istifasının perde arkasından saray bağlantısı olduğu netleşti. Twitter hesabından Erdoğan ve Sarayını göklere çıkartan eski müftüden inciler büyük tepki aldı.

 

CHP'den istifa eden milletvekili ve eski müftü İhsan Özkes birdenbire inanılmaz bir biçimde "Erdoğan Sever" oldu. Bakanlık teklifini kabul ederek MHP'yi karıştıran Tuğrul Türkeş'in ardından CHP'den istifa ederek büyük yankı yaratan eski müftü Özkes bu gün Twitter hesabından Erdoğan'ı ve sarayı göklere çıkardı. Yetmedi, "Peygamber yaşasaydı saraya gelirdi" deyiverdi.

BELEDİYE BAŞKANI ADAYLIĞINDA AKP'Yİ HİLECİLİKLE SUÇLAMIŞTI

Katıldığı resepsiyonla ilgili çok sert eleştirilere maruz kaldığını ifade eden Özkes Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “30 Ağustos nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği resepsiyona katıldım diye bana hücum edenleri Allah ıslah eylesin” dedi.

SADECE 5 AY ÖNCE ERDOĞAN'A BUNLARI SÖYLEMİŞTİ

5 ay önce CHP Mileltvekili olan Özkes Erdoğan'ı "Allah'a şirk" koşmakla suçlarken bu gün Muhammed'in yaşasaydı onun sarayına gideceğini söyleyecek kadar ne değişti ? yorumları yapılıyor. Yaklaşık 5 ay önce konuya ilişkin Zaman’a konuşan Özkes, öncelikle Erdoğan’ın sözünü değerlendirdi. Bu ifadelerin inanç bakımından tehlikeli olduğuna dikkat çekti.

Yüce Allah’ın, “Kimi dilersem onu azabıma uğratırım, rahmetim ise her şeyi kuşatır.” buyurduğunu dile getiren Özkes, “Bir vasfın örtüşme iddiası var. Gerçekten de inanç açısından çok vahim, tehlikeli. İnsanı Allah (CC) muhafaza etsin, şirke götürecek bir söylemdir. Dilerim, zamanın başbakanı bundan dolayı tevbe istiğfar etmiştir. Sadece tevbe kurtarmaz, bu topluma mal olduğuna göre topluma mal olacak şekilde bunun yanlış olduğunu söylemesi lazım.” ifadelerini kullanmıştı.

“EĞER YAŞASAYDI HZ. MUHAMMED SARAY’A GELİRDİ”

İhsan Özkes ayrıca kendisine Saray’da namaz kılmanın nasip olduğunu belirterek, “Hz. Muhammed yaşıyor olsa saraya girer miydi? Bu akşam hissettim kesinlikle girerdi. Çünkü orada sünnetten emareler çok” dedi.

ATATÜRK BİLE SARAYA GİDERMİŞ

Özkes kendisine yönelik yapılan eleştiriler için Mustafa Kemal Atatürk’ün de eğer yaşasaydı, Saray’a geleceğini ifade ederek, ” Meraklılar için söyleyeyim Atatürk de bu gün yaşıyor olsa bu akşam mutlaka Saray’da olurdu” dedi.

İŞTE ESKİ CHP'Lİ GÖRÜNÜŞE GÖRE YENİ AKP'Lİ ÖZKES'İN O MESAJLARI

ihsanozkes1.jpg

ihsanozkes2.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı