ESKİ CEMAAT YAZARI AÇIKLADI; MEĞER FUAT AVNİ KİMMİŞ

ESKİ CEMAAT YAZARI AÇIKLADI; MEĞER FUAT AVNİ KİMMİŞ

Ancak açıklamada öyle bir tuhaflık var ki; eski cemaatçi yazar cemaatin gazetesi yazarına dayandırarak Fuat Avni kimliği açıklıyor, sonuç olarak ta cemaati suçluyor !

Uzun seneler boyunca Fethullah Gülen'in sağkolu olarak lanse edilen fakat daha sonra araları açılan eski Zaman yazarı Hüseyin Gülerce Erdoğan'ı en çok seven patronun gazetesi Star''a yazar olduktan sonra tam bir AKP sever yazıları yazmaya başladı.

STARIN SATIŞINI ARTIRMA GÖREVİ Mİ ALDI

Gülerce Star'ın oldukça düşen satış rakamlarını artırmak istemesinden olsa gerek sansasyonel yazılar yazmaya başladı. Son yazısı ise uzun bir süredir Twitter hesabından ne iddia etse çoğu gerçekleşen ünlü fenomen Fuat Avni hakkında oldu. Gülerce bu güne kadar ileri sürülen Fuat Avni kimliği iddiasına bir yensini eklemeye girişmiş.

FUAT AVNİ  CİA DEDİ

Hüseyin Gülerce, Zaman gazetesi yazarı Lale Kemal'e dayanarak Twitter'daki Fuat Avni hesabının CIA tarafından kontrol edildiğini yazdı. Gülerce, Lale Kemal'in Cemaat'in yayın organı Zaman'da 2 Eylül'de yazdığı "Fuat Avni’nin, Amerikan casusluk örgütü CIA kaynaklı olduğuna dair artan biçimde dış kaynaklı bilgiler almaya başladım. Bu yakından takip edilen hesabın, CIA içinde gizli bir hesap olduğu, Türkiye’de artan otoriterleşmeyi deşifre etmeyi amaçladığı intibaı çok güçlü. Demem o ki, Türkiye’deki tehlikeli gidişata artık dışarıdan müdahale ile “dur” denilebilir. Türkiye’nin, “otoriterleşmesine,” izin verilmeye(bilir)...” satırlarını hatırlatarak "Gülen cemaati ve CIA! Bu günleri de mi görecektik?" dedi.

İŞTE GÜLERCE'NİN O YAZISI

Artık sözü, “Twitter fenomeni” olarak ünlenen Fuat Avni’ye getirebilirim. Bu ismin birkaç yıldır attığı tweet’lerin 3 özelliği var: 1. Emniyet, yargı ve TSK içinden, bürokrasinin ve iş dünyasının değişik kesimlerinden pek çoğu doğru bilgiler veriyor. 2. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı yapıyor ve ona aleni hakaretlerde bulunuyor. 3. Zaman, Bugün, Sözcü, Cumhuriyet ve Taraf gazetelerinde, onun attığı tweet’ler hemen haber yapılıyor, bazen manşete taşınıyor.

Ben Fuat Avni’nin, Sayın Cumhurbaşkanı’nın yıpratılması ve AK Parti’nin artık tek başına iktidar olamaması planının bir parçasını olduğuna inanıyorum. Söz konusu istihbaratın, ancak Paralel Devlet yapılanmasının elemanları tarafından temin edilebileceğini düşünüyorum. Fuat Avni, Pensilvanya merkezli, aralarında psikolojik harp uzmanlarının da bulunduğu bir istihbarat havuzunun elemanı olabilir. Pekiyi, Mısır’daki gibi CIA’yı hatırlatan bir ilişki söz konusu olabilir mi? Bu konuda gözlerimizi dehşetle açan bilgi de Zaman yazarı Lale Kemal’den geldi:

“Fuat Avni’nin, Amerikan casusluk örgütü CIA kaynaklı olduğuna dair artan biçimde dış kaynaklı bilgiler almaya başladım. Bu yakından takip edilen hesabın, CIA içinde gizli bir hesap olduğu, Türkiye’de artan otoriterleşmeyi deşifre etmeyi amaçladığı intibaı çok güçlü. Demem o ki, Türkiye’deki tehlikeli gidişata artık dışarıdan müdahale ile “dur” denilebilir. Türkiye’nin, “otoriterleşmesine,” izin verilmeye(bilir)...” (Lale Kemal,’Fuat Avni’, ‘dur’ diyebilir. Zaman, 2 Eylül 2015)

Gülen cemaati ve CIA! Bu günleri de mi görecektik?

Kaynak:Haber Kaynağı