ESKİ BAKANDAN AKP'YE 17 ARALIK ŞOKU

ESKİ BAKANDAN AKP'YE 17 ARALIK ŞOKU

17-25 Aralık, milletimize düze çıkma adına oluşan önemli fırsattır"

 AKP'nin Eski İçişleri bakanı ve Milad Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin, Türkiye Barolar Birliği'ndeki Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezinin 17/25 Sempozyumu'na katıldı. İdris Naim Şahin, "17-25 Aralık, milletimize düze çıkma adına oluşan önemli fırsattır" dedi.

HÜKUMET ARTIK BÖYLE DAVRANMAK ZORUNDA

İdris Naim Şahin, "17-25 Aralık operasyonlarında mesele sadece rüşvet ve yolsuzluk değildir. 17-25 Aralık, milletimize düze çıkma adına oluşan önemli fırsattır. 17-25 Aralık olmasaydı belki de işlenen hukuksuzlukların gerçek nedeni anlaşılamayacaktı. 17-25 Aralık operasyonları olmasaydı bile son 1 yıldır millet olarak tanık ettiğimiz hukuksuzluklar yine de yaşanacaktı.

BU KADAR RÜŞVET VE YOLSUZLUĞA BULAŞANLARIN

Hükümetin son dönemdeki icraatlarını yadırgamıyorum. Hükümet, artık bu şekilde davranmak zorundadır. Bu kadar rüşvet ve yolsuzluğa bulaşanların hukuku askıya almaktan ve rejimi diktatörlüğe dönüştürmekten başka yolu kalmamıştır. Bu sebeple kapıyı kırıp girmek zorundadırlar. Bu sebeple yandaş hakimleri, savcılar, polisleri atamak zorundadırlar. Bu yüzden kardeşlik deyip kutuplaştırmak zorundadırlar. Bu yüzden anti demokratik kanunlar çıkarmak zorundadırlar. Bu yüzden ülkeyi muhaberat devleti haline getirmek zorundadırlar. Bu yüzden, yüksek duvarları olan, halktan uzak saraylar inşa etmek zorundandırlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı