ESKİ BAKAN BU SORULARA CEVAP VERECEK Mİ?

ESKİ BAKAN BU SORULARA CEVAP VERECEK Mİ?

Eski bakan Muammer Güler: "Veremeyecek hesabım yok demiş" Önce oğlu sonra kendisi için sorulan ağır sorulara ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Oğlunun, yıllık 840 bin lira kirası olan ‘Gökkafes’teki evinde, yedi kasanın, dolar, euro ve TL’den oluşan küçük servetin ne işi vardı?

17 Aralık olayında, çocukları tutuklanan ve hâlâ tutuklu olan bakanlardan, eski İçişleri Bakanı’nı izliyor musunuz? Seçim bölgesi Mardin’e gitmiş ve “Veremeyecek hesabım yok” demiş!

ÖNCE ÇOCUĞUN HESABI

Eski bakanın çocuğu şu anda tutuklu. Tutukluluğa itiraz ettiler reddedildi.
Demek ki önce çocuğun hesabını, ardından da kendi hesabını vermesi gerekiyor. Madem verilmeyecek hesabınız yok.

Aşağıdaki hesapları verir misiniz?

1. Oğlunuzun oturduğu ev:
İstanbul’un en lüks, Boğaz’a en hakim, Boğaz’ı adeta kucaklayan, aylık 70 bin lira, yıllık 840 bin lira kirası olan “Gökkafes’teki evde” oturuyor.
Bu paraya Mardin’de 10 tane ev alınmaz mı?
“O evde kaldığını ben bilmiyorum” demeyin, siz de o evde kalıyordunuz.
Hediye kolileri o eve geliyordu.
Siz hayatı boyunca memuriyet yapmış birisi olarak, o kadar serveti nasıl edindiniz?
Oğlunuzun yıllık kirasının tutarı, sizin 6 yıllık “milletvekili +bakan” maaşınızın toplamı değil mi?
O evde para sayma makinesinin, 7 çelik kasanın, dolar, euro ve TL olarak büyük bir servet diyebileceğimiz o paraların ne işi vardı?
Oğlunuz Lamborghini ve Ferrari’ye biniyor, manken kızlarla dolaşıyor, Boğaz manzaralı astronomik kirası olan evde oturuyor.
Peki… Geliri neredendi? Kaç lira vergi ödemişti?
Buyurun, verin hesabını..

SONRA KENDİ HESABI

Mardin’in eskileri çok iyi biliyorlar. İşi bile olmayan, yoksul bir babanın çocuğusunuz. Yoksulluk ayıp değil ama oradan gelip, “para sayma makinesi” ile para saymak, Boğaz’da lüks evler, milyonlarca lira nakit para! Bunlar nereden geldi?
Babadan kalmadığı kesin.
Oğlunuzla konuşma tapeleri var. Orada oğlunuzla olan konuşmalarınız, sıkı sıkıya yaptığınız bazı tembih ve uyarılarınızla ilgili tapeler niye gizleniyor? Reza ve adamlarına yönelik ayrıcalıklı uygulamalar, ikamet izinleri, vatandaşlık alma iddiaları vs. niçin susuyorsunuz?
Bir de “dik dur eğilme” demezler mi… Madem verilmeyecek hesabınız yok, bunları açıklar mısınız? O tapeleri ortaya koyar mısınız?

Sözcü

Kaynak:Haber Kaynağı