ESKİ AKP VEKİLİ FEYZİ İŞBAŞARAN "ERDOĞAN'A HAKARET SUÇUNDAN" 'TUTUKLANDI

ESKİ AKP VEKİLİ FEYZİ İŞBAŞARAN "ERDOĞAN'A HAKARET SUÇUNDAN" 'TUTUKLANDI

Feyzi İşbaşaran’ı, gözaltında bulunduğu karakol önünde bir grup Ak Partili önceden hazırladıkları afişler ile protesto ederek linç girişiminde bulunmuştu.

SON DAKİKA GÜNCELEMESİ

AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twitter hesabı üzerinden hakaret ettiği gerekçesi ile sabah göz altına alınmıştı. Savcılıkta ifade veren Eski AKP milletvekili İşbaşaran ,tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi. Suçlama "Cumhurbaşkanı'na hakaret"

FEYZİ İŞBAŞARAN TUTUKLANDI

Twitter hesabından yaptığı çok sert muhalefetle tanınan eski AKP Milletvekili Feyzi İşbaşaran tutuklanma talebi ile sevkedildiği mahkemece tutuklandı. Feyzi İşbaşaran Londradan döndüğünde kaldığı otel odasında sabaha karşı göz altına alınmış ve göz altına alınma olayını twitter hesabından duyurmuştu. Feyzi İşbaşaran daha sonra görütürüldüğü emniyetten çıkışında orada hazır bekleyen bir takım kişilerce linç edilme girişiminde bulunulmuştu. Feyzi İşbaşaran'ın tutuklanma gerekçesi ise "Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'a hakaret"

LİNÇ EDİLME GİRİŞİMİNDE BULUNULMUŞTU

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter hesabından hakaret ettiği iddialarıyla yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı, gözaltında bulunduğu karakol önünde bir grup Ak Partili önceden hazırladıkları afişler ile protesto etti. Yetmedi İşbaşaranı adliyeye götürürkün linç etmek isteyenler polisin müdahelesine rağmen tekme ve yumruklarla linç girişiminde bulundular

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

İşbaşaran adliyeye götürülürken, bulunduğu polis aracını yumurta yağmuruna tutan kalabalığı, polis güçlükle kontrol altına aldı. 

ÇOK SAYIDA ŞİKAYET VAR DENİLDİ

Ak Parti’den istifa ettikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hakkında attığı twitterlerle tanınan Fevzi İşbaşaran’ın dün de twitter hesabından, Cumhurbaşkanı hakkında attığı attığı twitler nedeniyle hakkında çok sayıda şikayet olduğu belirtildi.

081220141121225462150_2.jpg

Şikayetler nedeniyle gece saatlerinde gözaltına alınan Feyzi İşbaşaran, Beyoğlu Polis Merkezi’ne getirildi.

53967_95553_08122014111116_4.jpg

ÖZEL PANKARTLAR YAPILMIŞ

Bir grup Ak Parti'li de İşbaşaran’ı protesto için polis merkezi önünde toplandı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye götürülmek için polis aracına bindirilen İşbaşaran’ın bulunduğu araç yumurta yağmuruna tutuldu. Kalabalık aracı yumruklayıp önünü kesmek istedi. Ancak polis kalabalığın önüne set kurarak aracın çıkışını sağladı. Bu arada kalabalığı engellemek isteyen AK Parti Milletvekili Metin Külünk de arada kaldı.

İŞTE SON YAZDIKLARI

feyzi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı