EŞİYLE TARTIŞAN GENÇ İŞLETMECİ CANINA KIYDI

EŞİYLE TARTIŞAN GENÇ İŞLETMECİ CANINA KIYDI

Genç işletmeci başına tabancayla ateş ederek yaşamına son verdi.

Eşiyle tartıştı canına kıydı

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, yaklaşık iki ay önce kafe açıp işleten, aynı zamanda da şef aşçı olan 23 yaşındaki Serdar Alp Özden, iddiaya göre eşiyle tartıştıktan sonra evine gidip başına tabancayla ateş ederek yaşamına son verdi.

EŞİYLE TARTIŞTI İDDİASI

Olay, Konak İlçesi Hatay Semti 128 Sokak’taki apartmanda dün öğle saatlerinde meydana geldi. Çeşitli otel ve restoranlarda şef aşçı olarak çalıştıktan sonra hayalindeki işi yapma kararı alan Serdar Alp Özden, yaklaşık iki ay önce evinin yakınında bir kafe açtı. Kafe işletmecisi Özden, bir rehabilitasyon merkezinde çalışan eşiyle iddiaya göre bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından eve gelip kapıyı kilitleyen Özden, iddiaya göre tabancayı başına dayayıp ateşledi.

EŞİ KAPIYI AÇTIRAMADI

Eve gelen eşi, kapının açılmaması üzerine polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdiği evde genç adamı kanlar içinde görünce, sağlık ekiplerinden yardım istedi. Ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Özden, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hayalini süsleyen işi yapmaya başladıktan kısa süre sonra canına kıyan Özden’in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Özden’in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı