'Eşimle birlikte kaçacaktı' deyip dehşet saçtı

'Eşimle birlikte kaçacaktı' deyip dehşet saçtı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Seracettin D., yakınlarıyla birlikte eşine ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği Orhan Pala'ya bıçakla saldırdı

Olay, dün 16.30 sıralarında Kemalpaşa Nazarköy yakınlarında meydana geldi.

Torbalı’da yaşayan S.D., iddiaya göre bir süre önce akrabası Orhan Pala ile yakınlaştı. Orhan Pala’nın 1 hafta önce askerden döndüğü, S.D. ile birlikte kaçmaya karar verdikleri, Seracettin D.’nin ise durumu öğrenince eşine şiddet uyguladığı iddia edildi.

ÖNCE EMNİYETE SIĞINDILAR


Emniyete sığınan ve hayati tehlikelerinin bulunduğunu söyleyen S.D. ve Orhan Pala burada misafir edildi. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 3 gün koruma altına alınan S.D. ve Orhan Pala, dün öğlen emniyetten ayrıldı.
 
YAKINLARIYLA BİRLİKTE SALDIRDI


Seracettin D., yakınlarıyla birlikte S.D. ve Orhan Pala’yı aynı gün Kemalpaşa İlçesi Nazarköy yakınlarında buldu. Saldırıya uğrayan S.D. ve Orhan Pala çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Orhan Pala olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan S.D. ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

KATİL ZANLISI KOCA ARANIYOR


Çalışma başlatan jandarma olaya karıştığı iddia edilen C.D., Ş.D. ve Y.D.’yi gözaltına aldı. Ortadan kaybolan Seracettin D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÇOCUKLARI KORUMAYA ALINDI


Seracettin D. ile S.D.’nin 1 yaşındaki çocukları ise güvenlik güçleri tarafından koruma altına alındı. 

İlgili Haberler