EŞİ EVİ TERK ETTİ DİYE İNTİHAR ETTİ

EŞİ EVİ TERK ETTİ DİYE İNTİHAR ETTİ

Yalova'da bir hafta önce iki çocuk annesi H. Yüce, eşi Ali Yüce ile tartıştıktan...

YALOVA'da bir hafta önce tartışma sonucu eşi evi terkeden 45 yaşındaki Ali Yüce, girdiği bunalım sonucu av tüfeği ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.

EŞİNİ ARAYIP DÖNMESİNİ İSTEMİŞ

Yalova'da bir hafta önce iki çocuk annesi H. Yüce, eşi Ali Yüce ile tartıştıktan sonra çocuklarını da alarak evden ayrıld. Bu sabah saatlerinde eşini arayan Ali Yüce, iddiaya göre geri dönmezse canına kıyacağını söyledi.

KAPI ÇİLİNGİRE AÇTIRTILDI

Sabah işe gitmeyince mesai arkadaşları durumu eşine bildirdi. Karakola giden H. Yüce., kocasının hayatından şüphe ettiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis, Rüstempaşa Mahallesi’nde oturan Ali Yüce'nin evine gitti.

Zili çalmalarına rağmen kapıyı açan olmayınca Savcılık kararı ile çilingir ile kapı açıldı. Eve giren polisler, Ali Yüce'nin kanlar içerisindeki cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan incelemede Yüce'nin av tüfeği ile kafasına ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

İki çocuk babası olan Ali Yüce’nin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Birçok yere borcu olduğu anlaşılan Yüce'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Kaynak:Haber Kaynağı