ERSUN YANAL'IN KASEDİ ÇIKTI

ERSUN YANAL'IN KASEDİ ÇIKTI

Aziz Yıldırım kızgın.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hocasına kızmasının asıl nedeninin yenen gollerden çok Yanal'la ilgili elindeki görüntüler olduğu iddia edildi.

Vatan'ın haberine göre ilk sezonunda şampiyonluk yaşadığı sarı-lacivertlilerde son dönemde işinden çok özel hayatı ile gündeme gelen Ersun Yanal ile ilgili F.Bahçe kulislerinde uzun süredir bir iddia konuşuluyor. Bu iddiaya göre geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım'ın maç görüntüleriyle takımın futboluna tepki gösterirken, başkanın asıl kızdığı konunun Yanal'la ile ilgili elinde bulunan başka görüntüler olduğu ifade edildi. 
 
Takım, Topuk Yaylası?Tesisleri’nde hazırlık kampında iken Ersun Yanal'ın dahil olduğu disiplinsiz davranışın tesislerin güvenlik kameralarına takıldığı bu görüntülerin de başkan Aziz Yıldırım'a ulaştırıldığı belirtildi. Başkanın asıl kızdığı konunun da bu kaset olduğuna dikkat çekildi. 
 
Yıldırım'dan fedakârlık çağrısı
 
Samandıra'ya geçtiğimiz günlerdeki ziyareti ve takımla yaptığı toplantıyla dikkatleri üzerine çeken Aziz Yıldırım dün bir zirve daha gerçekleştirdi. Ancak adres bu kez kulüptü. Samandıra çalışanları, teknik heyet ve profesyonellerle yapılan toplantıda Sevilla maçından sonraki gelişmeler ve şimşeklerin Yanal üzerinde toplanması konuşuldu. Herkesi dinleyen Yıldırım ekibinden bundan sonraki süreçte birlik beraberlik için herkesten fedakârlık yapmasını istedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı