Erol Köse Benim İçin Erol Dümen'dir!

Erol Köse Benim İçin Erol Dümen'dir!

Duygusal şarkıların sevilen sesi İntizar; yapımcı Erol Köse'nin Twitter'da ortaya attığı 'İntizar çift cinsiyetli ve bunu bana itiraf etti' iddiasıyla gündeme geldi. Köse'yi yalanlayan ve "Erol, onunla çalışmadığım için bana iftira atıyor" diyen İntizar; çok özel açıklamalarda bulundu.

Sabah'tan Başak Çokan'ın röportajı:

Hacca gidip döndünüz. Sizdeki bu ilahi aşk ne zaman başladı?

20'li yaşlarda tatildeyken denizde fazla açılmışım, boğulma tehlikesi yaşadım. Dibe doğru inerken birden kafamı sağa ve sola çevirip 'esselamun aleyküm' diyerek selam verdim. Ardından "Allah benim vekilimdir" dedim ve kurtuldum. O sırada kendimi uzaktan gördüğümü hissettim. "Allah'ım sen bana bu hayatı yeniden bağışladığına göre, bana bir şey söylemeye calışıyorsun" dedim. Namaza hep ilgim vardı ama o olaydan sonra kendimi hacca giderken buldum.

Hacca gitmek istediğinizi söylediğinizde tepkiler nasıl oldu?

Benimle küsen arkadaşlarım oldu, çok şaşırdım... Benimle artık eskisi gibi vakit geçiremeyecek arkadaşlarım rahatsız oldular. Sonra düşündüm de; Allah böyle insanları bir süre sonra zaten çıkarıyor hayatınızdan. Dalga geçen bile oldu.

Hacca gittikten sonra hayatınızda ne değişti?

Buradaki hırsların büyük bir sihir olduğunu anladım. İnsanları uyuşturan bir illüzyon içindeyiz. Eskiden de düzgün yaşayan biriydim. Eskiden de namaz kılıyordum ama hacca gidip geldikten sonra düzenli olarak kılmaya başladım.

Peki müzik sektöründe kendinizi nerede konumlandırıyorsunuz?

Çok saygın bir yerde olduğumu düşünüyorum. Sanat camiasının içinde pek göremiyorum kendimi. Ben sanatın içindeyim.

Kariyerinizin başından bu yana özel hayatınızla hiç gündeme gelmediniz. Bu, özel bir tercih mi?

Vallahi ben de bu soruyu soruyorum kendime. İki notayı bir araya getiremeyen, canlı şarkı bile okuyamayan insanların jüri üyesi olmasına çok şaşırıyorum. Hakiki sanatçıların medyada daha çok yer alması gerekiyor. Eskiden burun kıvırdıkları arabesk, şimdi tüm popçuların gözdesi oldu. Büyük isimlerden de artık iyi şarkılar çıkmıyor. Bu yüzden sürekli eskilere dönüyorlar.

ŞEYTANLA MUHATTAP OLMAM!

Orhan Gencebay'ın şarkılarını en güzel şekilde yorumlayan isimler arasındasınız ama 'Orhan Gencebay ile Bir Ömür' albümünde yoktunuz...

Bu konuda kırgınım ama Orhan Bey'in bundan haberi olduğunu sanmıyorum. Kendisi beni sever ve şarkılarını nasıl yorumladığımı bilir. Sanırım Allah beni kirlenmemem için bu camiadan uzak tutuyor.

Nil Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirdiğini ilan eden Erol Köse, ardından sizin çift cinsiyetli olduğunuz iddiasını ortaya attı. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

Herkesin tercihine sonsuz saygım var. Erol; bu genç kızla ilgili iddiaları doğru çıktığı için, ne söylersem tuttururum diye düşünüyor. Allah onu affetsin! Şeytan, hacdan dönen insanla çok uğraşırmış. Erol da benimle uğraşıyor. Bu iddia çok komik. Eski İntizar olsa, ortalığı birbirine katardı ama ben şeytanla muhattap olmam!

Erol Köse, bu durumu kendisine itiraf ettiğinizi de savunuyor...

Ben hayatımda iki kez gördüm Erol Bey'i. Birisi sözleşme yaparken, diğeri de şirketinden ayrıldığımda... Yarım saatlik bir muhabbetim bile yok. Bizim oralarda bir laf vardır; 'Merkebimi bile ona emanet etmem'... Onun da bir kız evladı var. İnsanın ailesini, komşularını, akrabalarını düşünmeden konuşuyor.

Çevrenizin tepkisi ne oldu peki?

Bu adam yüzünden kadınlardan evlenme teklifi almaya başladım. Şaka değil gerçek bu! Konser çıkışlarında evlenme teklif ediyorlar, gülüp geçiyorum.

Hiç aşık oldunuz mu?

Olmaz mıyım... İlahi bir aşkla severim ben, beklentisiz. Öyle bir severim ki; karşı taraf şaşırıp kalır!

Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?

Çevremdeki herkes bilir; benim yüzümü çocuklar güldürür. Kariyer ve mücadele yüzünden çocuk yapmaya vakit bulamadım.

ESKİDEN BENİ ÇOK BEĞENİRDİ

Erol Bey ile belli bir sorununuz var mıydı?

Onun şirketinden ayrıldıktan sonra benimle çalışmak istedi ama ben kabul etmedim. O şirketteyken bir albüm yaptım ve promosyonunu bile yapmadım; resmen şirketten kaçtım ben. Erol yıllar önce de Tarkan, Serdar Ortaç ve benimle ilgili açıklama yapıp bizim eşcinsel olduğumuzu söylemişti. İnanamamıştım o zaman da buna! Oysa kendisi beni çok beğenirdi. Fotoğraf çekimlerinde beni Catherine Zeta Jones'a benzetiyordu. Ne oldu şimdi? Tek cinsiyetli miyim, çift mi? Bir karar versin!

EROL DÜMEN!

Neden böyle bir iddia ortaya atsın ki...

Erol, yıllar önce bana "Senin star olma vaktin geldi" dedi ama ben onun şirketindeyken, kıymetimi hiç bilemedi. Şükürler olsun ki; bir yıl çalıştım onunla ve yüzünü iki kez gördüm. Sonra kaçarak ayrıldım!

Erol Bey sizin çift cinsiyetli olduğunuzu arkadaşlarınızın da bildiğini iddia ediyor.

Benim için onun adı bundan sonra 'Erol Dümen'. Çünkü insanların cinselliğine takmış; çok saygı duyduğum Haydar Dümen'in işine yapmaya soyunmuş gibi davranıyor.

EROL KÖSE'DEN DAHA DELİKANLIYIM

Sizin hem erkek, hem de kadın sevgiliniz olduğu da iddia ediliyor...

Erol Köse; hem kadın, hem de erkek olduğumu söylüyor. Karar ver arkadaşım, ortalık malı mıyım ben! Ya tutturursam diye ortaya bir yem atıyor. Çok terbiyesiz! Bunu, şu ana kadar kimse benim bir edepsizliğimi duymadığı için yapıyor. Ben delikanlı gibi ayakta duruyorum. Ondan daha delikanlı ve adam gibi bir duruşum var. Çok şükür annem ve babam yaşlı olduğu için magazin programı izlemiyor.