ERMENİ İŞADAMINDAN "GÜZEL ADAM" ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

ERMENİ İŞADAMINDAN "GÜZEL ADAM" ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Başbakan'a 'Taziye' Teşekkürü, Müslümanlara Taziye

Ermeni Cemaatinin önde gelen isimlerinden Şirinoğlu Faktoring’in sahibi Bedros Şirinoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a '1915 taziyesi' ile ilgili açıklaması nedeniyle teşekkür ilanı yayınladı.

2010 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gayrimüslim azınlık temsilcileriyle görüşmesine de katılan Bedros Şirinoğlu, bugün bazı gazetelere verdiği 'Teşekkür' başlıklı ilanda şu ifadeleri kullandı:

"Bizlere ilkleri yaşatan, saygıdeğer BAŞBAKANIMIZ GÜZEL ADAM SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN. Taziye mesajınıza en içten teşekkürlerimi arz eder, ben ve ailem adına, kötü günlerde hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimin torunlarına taziyelerimi sunarım. Bedros Şirinoğlu"

2010 yılında yapılan görüşmelerde Başbakanlık, Bedros Şirinoğlu’nu "Ermeni Cemaati Başkanı" olarak açıklamış ancak cemaatin 'başkanlık' gibi bir kurumunun olmaması nedeniyle bu ifade tartışma yaratmıştı. Şirinoğlu Faktoring’in sahibi olan Bedros Şirinoğlu, aynı zamanda Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yapıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı