ERKEKLER NEDEN CİNSELLİK İÇİN PARA ÖDER

ERKEKLER NEDEN CİNSELLİK İÇİN PARA ÖDER

Seks işçilerine giden erkekler hakkında akıllarda basmakalıp bir imaj oluşur. Peki, erkekler neden seks için para öderler?

Fred ve Laura beraber uzun yürüyüşlere çıkıyor, hafta sonu tatillerine gidiyor, çarşı pazar geziyor ve genellikle dışarıda yemek yiyorlar.

Televizyonda gördükleri komik şeylere de beraber gülüyorlar, ama bazen de kavga ediyor ve tartışıyorlar.

Fred mutfakta akşam yemeğini hazırlarken, Laura ise oturup kıkır kıkır gülüyor. Yemek yapan kişi kendisi olmadığı için, 'iyi bir işi' olduğunu söylüyor.

Her çift gibi, onların da iniş çıkışları var. Fakat onlar diğer çiftlerden farklı.

Fred, Laura'ya kendisiyle zaman geçirmesi ve kendisiyle seks yapması için para ödüyor. Altı yıldır birlikteler. Seks için para ödemenin 'yanlış olduğu', 'yasaklanması gerektiği' ile ilgili hararetli tartışmalar çözümsüz kalıyor.

Bu tartışma içinde ise bir soru çok nadir soruluyor: "Erkekleri, kendileri ile yatmaları için kadınlara para ödemeye iten sebepler nedir?"

Emekliye ayrılan Fred, "İlk olarak internette bir mesajlaşma sitesinde tanıştık" diyor, "Ben ona geceyi bir otelde benimle geçirmek ister mi diye sordum."

Fred, 'birbirlerini tanıyarak, birbirlerini dinleyerek' geçirdikleri geceyi "ilk buluşma gibiydi" ifadesiyle anlatıyor.

Laura da, "Artık birbirimizi o kadar iyi tanıyoruz ki, Fred artık ben onunla buluşmaya gitmeden önce internetten bankama para transfer ediyor" diyor.

'Karımla yatakta anlaşamıyoruz'

Fred, merkezden uzakta kırsal bir bölgede yaşıyor ve yıllarca tam zamanlı hasta bakıcılık yapmış, annesiyle ilgilenmiş. İnsanlarla tanışma şansı olmadığından, seks için para ödemeye karar vermiş.

"Bir kadının arkadaşlığını istemek yalnızca seksle ilgili değil. Eğer dışarı çıkmıyor ve sosyalleşmiyorsanız bunu nasıl elde edeceğinizi düşünmeniz de çok zor."

Robert da uzun yıllar evli olan biri.

sekspara.jpg

"Seksten, hatta sarılmaktan, öpüşmekten hoşlanmayan bir kadınla evlenen seks düşkünü biri oldum."

"Mükemmel, mükemmel bir partner. Her açıdan çok iyi anlaşıyoruz, yalnızca yatakta anlaşamıyoruz."

Robert seks için ayırabildiği kadar para ayırıyor.

"Evliliğime bağlı olmak istedim" diyor Robert, "Elimden geldiğince karıma iyi davranmak istedim, dolayısıyla yapabileceğim şey, bunun için para ödemekti."

Amsterdam deneyimi

Robert, seks için para ödemeyi evliliğini korumanın bir yolu olarak görürken, 30'lu yaşlarındaki Graham ise bunu, ilişkilerin karmaşıklığından kaçınma yolu olarak görüyor.

Eski kamu çalışanı olan Graham, hayatının ilk 30 yılında sekse hiç para vermeyeceğini düşünmüş. Fakat bir hafta sonu, kendisini Amsterdam'da genel evlerin bulunduğu ve 'Kırmızı Işıklı Bölge' olarak bilinen Red Light sokaklarında daha yeni tanıştığı bir grup erkekle yürürken bulmuş.

Genç bir kadın el işaretiyle grubu çağırsa da içlerinden iki erkek "Daha iyisini bulabiliriz" diyerek genç kadını pas geçmiş.

Daha sonra Graham'a yönelen genç kadın "Benimle beraber yukarıya geleceksin dimi?" diye sormuş.

Graham, "O anda, onunla yukarı çıkmama engel olabilecek bir şey göremedim" diyor.

Genç kadını kırmızı kabine kadar takip etmiş ve muhabbet ederek, seks yaparak kadınla yarım saat geçirmiş.

"Harikaydı" diye anlatıyor o geceyi Graham, "Çok romantikti, yalnızca birkaç dakika içinde duygusal bir ilişkide olabiliriz gibi hissettik."

Önceki ilişkilerini, sancılı ayrılıkları derinlemesine düşününce şu sözler dökülüyor ağzından: "Belki de bunların hiçbirisini yapmaya ihtiyacınız yoktur. Belki de bu kendiliğinden gelişen inanılmaz anlara yalnızca para vererek yarım saat içinde ulaşabilirsiniz… Sadece… Büyülüydü…"

Kaynak:Haber Kaynağı