'Erkek genelevinde çalışmak istiyorum!'

'Erkek genelevinde çalışmak istiyorum!'

Şefkat - Der; 5 bin erkek, erkek genelevinde çalışmak istiyorum diye arıyor.

 
 
'Erkek genelevinde çalışmak istiyorum!'
Taksim'de basın açıklaması yapan Şefkat - Der; 5 bin erkek, erkek genelevinde çalışmak istiyorum diye arıyor. Dernek olarak telefonlara bakamaz hale düştük

Arzu KAYA - İstanbul DHA 31.03.2013 15:46

►IZUSU D-MAX Tasarım


Taksim'de basın açıklaması yapan Şefkat - Der; 5 bin erkek, erkek genelevinde çalışmak istiyorum diye arıyor. Dernek olarak telefonlara bakamaz hale düştük.
 
Erkek Genelevleri Açılsın' talebi ile gündeme gelen ŞEFKAT-DER, Taksim Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. ŞEFKAT-DER'e bağlı 10 kişilik grup "erkek genelevlerinin açılması' talebini içeren pankart taşıdı. Pankartı taşıyan iki kadının yüzlerini peçe ile kapattığı eylemde Şefkat-Der Genel Başkanı Hayrettin Bulan basın açıklaması yaptı.
 
Erkek genelevi açılması için 20 gün önce başvuru yaptıklarını belirten Bulan, "Yetkililere demiştik ki, ya kadınların viziteyle köle gibi satıldığı genelevleri kapatın ya da nasıl siz erkeklerin ihtiyacı var diyorsanız o halde kadınların da müşteri olarak gideceği, erkeklerin vesikalandırılıp vizite ile satılacağı, erkek genelevlerini açmayı siz meşru görmek zorundasınız diye müracatlarımız oldu. 5 bin erkek, erkek genelevinde çalışmak istiyorum diye arıyor. Dernek olarak telefonlara bakamaz hale düştük. Madem kadınların köle olarak satıldığı ve erkeklerin müşteri olarak gittiği yeri meşru olarak görüyorsunuz o halde kadınların ihtiyaçlarını da düşünün."diye konuştu.