ERKEK ARKADAŞI İLE TARTIŞTI UÇURUMA ATLADI

ERKEK ARKADAŞI İLE TARTIŞTI UÇURUMA ATLADI

BURSA'nın Mudanya ilçesinde, daha önce iki kez intihara teşebbüs eden 23 yaşındaki A.P. adlı kadın, erkek arkadaşıyla telefonda tartıştıktan sonra bir kez daha canına kıymak istedi. Sahilde kendini uçuruma bırakan A.P. bir kez daha ölümden...

BURSA'nın Mudanya ilçesinde, daha önce iki kez intihara teşebbüs eden 23 yaşındaki A.P. adlı kadın, erkek arkadaşıyla telefonda tartıştıktan sonra bir kez daha canına kıymak istedi. Sahilde kendini uçuruma bırakan A.P. bir kez daha ölümden döndü. Düştüğü yerden sedyeye konulup zodyak botla Yat İskelesi'ne getirilen genç kadın, hastaneye kaldırıldı.

Bursa’da bir tekstil fabrikasının mali işler sorumlusu olan 1 çocuk annesi A.P. iddiaya göre, iki yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandı. Daha önce iki kez ilaç içerek intihara teşebbüs eden genç kadın dün akşam tartıştığı erkek arkadaşına sinirlenince, bir kez daha canına kıymak istedi. Otomobiliyle Mudanya'nın Mankafalar Mevkii'ne gelen A.P. telefon ile aradığı arkadaşına intihar edeceğini söyledikten sonra kendini sahilde yaklaşık 50 metrelik uçuruma bıraktı.

Adı açıklanmayan arkadaşı kısa sürede olay yerine gelince A.P.'nin otomobilini gördü. Çevrede yaptığı incelemede inilti tesis duyunca polis, 112 Acil Servisten yardım istedi. Bu sırada çevrede yapılan aramada A.P. yaralı olarak bulundu. Bölgeye Bursa AFAD ve Mudanya Sahil Güvenlik Mudanya Belediyesi Arama kurtarma ekipleri de yönlendirildi. Genç kadın dik yamaçtan çıkartılamayınca, sedyeye konulup kıyıya yanaşan zodyak botla Kumyaka Mahallesi'nde bulunan Yat Limanı'na getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan A.P. ambulans ile Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Boynunda, kalçasında ve kolunda kırıklar bulunan A.P. tedavi altına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı