ERDOĞAN'IN ÜLKEYİ CEHENNEME ÇEVİRME PLANI VAR

ERDOĞAN'IN ÜLKEYİ CEHENNEME ÇEVİRME PLANI VAR

HDP'nin barajı aşmaması durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi cehenneme çevirme planlarının olduğunu söyledi

HDP Hakkari milletvekili adayları basınla buluştu. Kahvaltılı toplantıda konuşan 1'inci sıra milletvekili adayı Selma Irmak, HDP'nin barajı aşmaması durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi cehenneme çevirme planlarının olduğunu iddia etti.

KAHVALTILI TOPLANTI

Tanıtım kahvaltısına HDP Hakkari milletvekili adayları Selma Irmak, Nihat Akdoğan, Abdullah Zeydan, Hakkari Belediye Başkanvekili Nurullah Çiftçi, DBP ve HDP il yöneticileri katıldı. Burada konuşan HDP Hakkari 1'inci sıra adayı Selma Irmak, 7 Haziran seçimlerinde HDP'nin barajı aşmaması durumunda AKP hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi kaos ve cehenneme çevireceğini öne sürdü.

AK PARTİLİ'LER DE BİZE OY VERECEK

Türkiye'de kaos yaşanmaması için her kesimin HDP'ye oy vermesini isteyen Irmak şöyle devam etti:

"HDP'nin barajı aşmaması ve Türkiye'de meclisin demokratik bir meclis haline gelmemesi halinde bizi zor günler bekliyor. Yani bunu birileri tehdit olarak algılıyor. Erdoğan'ın bu ülkeyi cehenneme çevirme planları vardır. Hayatı çekilmez kılma planları var. Yani görünen köy kalavuz istemez. Çözüm sürecinin ilerlememesi ve bu sorunun çözümüne dair adımların atılmaması halinde, çok açık söylüyorum herşey eskisi gibi olmaz.

Çok daha zor ve ağır günler yaşayabiliriz. Çok daha ağır bedeller ödeyebiliriz. O nedenle hepimizin bu sürece asılması gerekiyor. AK Partililer de bize oy verecekler. Çünkü Tayyip Erdoğan'ın tek adamlık modeli rahatsız edici bir modeldir. Baskı bir yere kadar götürür. Kolay yükseltir, ama çabuk yıkar."

 

Kaynak:Haber Kaynağı