ERDOĞAN'IN KASET TEHDİDİNE CEMAAT'TEN REST

ERDOĞAN'IN KASET TEHDİDİNE CEMAAT'TEN REST

ELİNE - DİLİNE - BELİNE HAKİM OLACAKSIN

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNE CEMAATTEN KASETLİ YANIT 

Gündüz Erdoğan'ın Isparta Mitinginde söylediği: 'Elimizde kendisinin enteresan vaaz kasetleri var. Bunun itikadi olduğunu söylüyordu. Başörtüsünü çıkaramazsın diyordu, bu bir emirdir diyordu. Ama daha sonra 28 Şubat, emirler geldi yelkenler indi, orda da kalktı füruattır dedi. Bunlar yanar döner yahu. Benim yavrularım iki tane kızım, düşünebiliyor musunuz ya imam hatipte ne çile çektiler' sözlerine Camaat'ten kasetli yanıt geldi.
Yeni kaset'te Başbakan Erdoğan'ın 4 Mayıs 2011 'de Kastamonu'da yaptığı konuşmanın bir bölümü var.Erdoğan Konuşmada MHP kasetlerini kastederek 'eline,beline,diline hakim olacaksın' diyor.

Kasetin yayınlanması ile eş zamanlı olarak Samanyolu Tv'de ve Bugün gazetesinde mut'a nikahı ile ilgili konuşmalar, twitter üzerinde bu konuda ilginç paylaşımlar yapılmaya başladı.Twitter üzerinden paylaşılan mesajlarda,isimleri verilerek AKP'li yöneticilerin seks kasetlerinin yayınlanacağı iddia edildi.

Acaba Cemaat Eline-Beline-Diline Hakim Olacaksın Kasetiyle Erdoğan'ın gündüz saatlerindeki üstü kapalı 'Elimizde ne kasetleri var tehdidine karşı REST mi' diyor ?

Mut'a nikahı, ücret mukabilinde belli bir süre için kadınla evlenmektir. 

İşte O Haber ve Paylaşımlar.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı