ERDOĞAN'IN KABUSU IŞİD!

ERDOĞAN'IN KABUSU IŞİD!

Şimdilik Örgüt diyebildi.

Erdoğan: IŞİD denen örgüt gerçekten inanıyorsa, vatandaşlarımızı bırakır.

Tokat'ta düzenlenen mitingin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle Erbaa ilçesine geçti. Başbakan Erdoğan burada belediye ve kuruluşlar tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

IŞİD'E ÖRGÜT DEDİ, ÇAĞRI YAPTI

12 yıllık hizmet döneminin ardından bu kez Cumhurbaşkanlığı makamı için aday olduğunu belirten Erdoğan, bunun bir veda değil yeni bir başlangıç olduğunu ifade etti. Ortadoğu ülkelerinin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Erdoğan, Musul'da alı konulan Türk Konsolosluğu görevlilerinin bırakılması için çağrıda bulundu. IŞİD'den ilk kez örgüt olarak bahseden Erdoğan, "Şu mübarek Ramazan ayında IŞİD denilen örgüt, eğer gerçekten inanıyorlarsa artık bu kardeşlerimizi ülkelerine iade etmeleri gerekir. Bunu bekliyoruz" dedi.

Dünya kupası yarı finalinde düdük çalan milli hakemimiz Cüneyt Çakır'ı da tebrik eden Başbakan Erdoğan, "Milli takımmıızla olmasa da hakemlerimizle Dünya Kupasında temsil ediyoruz. Milli hakemimiz Çakır'ın bu başarılı yönetimlerle bugün Hollanda-Arjantin maçını yönetmesi bizim için iftihar meselesi. Kendisini buradan tebrik ediyorum. Yöneteceği maçta başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı