Erdoğan'ın Geleceği 29 Mucizesine Kaldı!

Erdoğan'ın Geleceği 29 Mucizesine Kaldı!

Cengiz Yıldız

İSTANBUL VE 29 MUCİZESİ

Araştırmacı Yazar Ferdi Yılmaz "Kutsal Şehir İstanbul ve 29 Mucizesi" isimli kitabında, Osmanlı İmparatorluğu ve Türklerin kaderinin 29 sayısı ile şifrelendiğini ve bu sayının etkisinin en çok Fatih Sultan Mehmet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan üzerinde görüldüğünü söylemişti.

FATİH'İN 29 MUCİZESİ

Yazar ''Kuran-ı Kerim'in 148. suresi olan fetih suresi 29 ayettir. 29 Mart 1432 yılında Fatih sultan Mehmet doğmuştur. 29 Mayıs İstanbul'un fethi, İstanbul'un fethinin rakamlarının toplamı 29'dur. İstanbul'u  29. kuşatmada Fatih Sultan Mehmet fethetmiştir. Fatih Sultan Mehmet İstanbul'un 7. padişahıdır arkasından 29 padişah gelmiştir ve Osmanlı sonlanmıştır. ''

ERDOĞAN'IN 29 MUCİZESİ

''Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim'de kurulmuştur. Başbakan Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti'nin 29. başbakanıdır. Recep Tayyip Erdoğan ilk seçime girdiği 2003 yılında almış olduğu oy oranı 34.29'dur. Kişi başına almış olduğu oy sayısı 10 milyon 808 bin 229'dur. Başbakanın Davos'taki 'One minute' zirvesi 29 Ocak'ta gerçekleşmiştir. Başbakanın torunlarının doğumundan, babasının, ağabeyinin vefatına kadar hepsi 29 ile şifrelenmiştir. Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, 29. Genelkurmay Başkanı'dır." 

Orgeneral Necdet Özel'in 29. Genel Kurmay Başkanlığı bile girmiş teoriye. Neyse gelelim asıl meseleye..

FATİH SULTAN MEHMET HANI YARGILAYAN KADI!

Fatih Sultan Mehmet, yeni yaptıracağı caminin inşasında kullanılacak iki mermer sütunu Sinan Atik isimli Rum mimara teslim eder. Mimar, bu sütunları üçer arşın kesip kısaltır. Fatih de buna sinirlenerek mimarın elini kestirir. Mimar Sinan-ı Atik, padişah aleyhine dava açar. Fakat ne Galata ne de Eyüp kadılığı padişahı yargılamayı göze alamaz. Mimarın şikayetini Üsküdar Kadısı Hızır Bey kabul eder ve davayı açar.

KADI FATİH'İN ELİNİN KESİLMESİNE HÜKMEDER!

Mahkemeye celb edilen büyük padişah, baş köşeye geçmek istediyse de davacıyla birlikte mahkeme huzurunda ayakta bekletilir. Yargılama sonunda, padişah suçlu bulunur. Ceza olarak mimara yapılan haksızlığın aynısının tatbik edilmesine, yani padişahın elinin kesilmesine karar verilir. Rum mimar, mahkemenin verdiği bu büyük karar karşısında şaşkına döner ve davasından feragat eder. Mimar kısası istemediği için, Fatih, günde on altın tazminata mahkum olur ve hatta kısastan kurtulduğu için, bu tazminatı kendiliğinden yirmi altına çıkarır. Böylece padişahın eli kesilmekten kurtulur.

BENİ SUÇLU BULMASAYDIN SENİ ÖLDÜRÜRDÜM! 

Evliya Çelebi’nin aktardığına göre, mahkemenin kararından sonra Fatih çıkardığı demir sopayı kadıya göstererek; “Eğer sen Allah’ın hükmünü uygulamayıp, elimi kesmeye beni mahkum etmeseydin bununla senin başını paramparça ederdim” der. Kadı Hızır Bey Çelebi de sakladığı kamayı çıkararak cevap verir; “Sen de benim hükmümü kabul etmeseydin, ben de bununla seni delik deşik ederdim.”

Fatih Sultan Mehmet Han ki Cihan padişahı, Adalete, Mahkemeye, Hakime ve Hükmüne saygısı; Kadı hakkında soruşturma açıp bu komplonun  arkasında Floransa Venedik merkezli Faiz Lobisi var iddiasında bulunmadığına göre ortada..Bakalım Başbakan ile Fatih'in kader çizgileri ne alemde.

BÖYLE SAVCI YÜZ KARASIDIR! 

Başbakan Tayip Erdoğan:

''Böyle bir savcı yüz karasıdır. Bunu başkaları yapıyor. Demek ki, sende de böyle esintiler var. HSYK, sen bu zatla ilgili ne yapacaksın? Suç duyurusunda bulunuyorum. Biz hem yasama hem yürütmeyiz. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, yargının değildir.''

Malesef burada Fatih Sultan Mehmet Han ile Tayyip Erdoğan'ın kader birlikteliğinde müthiş bir fay kırığı oluştuğunu görüyoruz..Öyle mi? Siz öyle sanın:

29 MUCİZESİ DEVAM EDİYOR! 

Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonun başladığı tarih 17.Aralık yani 17.12; 17+12= 29 !!

Fatih Sultan Mehmet'in yargılandığı rivayet edilen mahkeme binası, restore edildi. Restorasyonu yapan kuruluş sıkı durun  Toplu Konut İdaresi (TOKİ

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında  Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlunun da aralarında bulunduğu dosyanın adı TOKİ

Aynı dosyada yargılanan Belediye Başkanı 'FATİH' belediye başkanı..

Yani 29 Mucizesi bozulmadı rahatlayabilirsiniz..

Kaynak:Haber Kaynağı