Erdoğan'ın gazeteciler ile 'Kedi Bıyığı' muhabbeti

Erdoğan'ın gazeteciler ile 'Kedi Bıyığı' muhabbeti

Erdoğan'ın Gazetecilere Huber köşkünde verdiği iftar davetinde ilginç bir kedi bıyığı diyaloğu geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kendisine yakın yazarlara ilkez siyaset dışı bir talimat daha verdiği ortaya çıktı. 

ÇEVRESİNDE NEDEN SÜREKLİ BIYIKLI ERKEK GÖRMEK İSTİYOR

4Erdoğan'ın Huber Köşkü'nde gazetecilerden bıyık bırakmalarını istediğini, Sabah yazarı Melih Altınok'un "Efendim benim bıyığım kedi bıyığı gibi çıkıyor" yanıtı verdiği öğrenildi. İkili arasındaki diyalog yandaş-iktidar ilişkisinin tuhaf örneklerinden biri olarak kayıtlara geçti.

İŞTE O DİYALOGLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetecilerine Huber Köşkü'nde verdiği iftarda yaşanan diyaloglar basına yansıdı.

AKP'nin havuz gazetesi Sabah'ın yazarı Sinan Özendicik, Erdoğan ile Melih Altınok ve Rasim Ozan Kütahyalı arasında geçen diyaloğu şöyle aktardı:

ÇEVRESİNDE HERKESİN SAKALLI BIYIKLI OLMA NEDENİ ? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı gazetecilere bıyık ya da sakal bırakmalarını tavsiye etti. SABAH yazarı Melih Altınok'un "Efendim benim bıyığım kedi bıyığı gibi çıkıyor" sözüne Cumhurbaşkanı Erdoğan esprili yanıt verdi: "Niye kedileri küçümsüyorsun ki, onların bıyıkları gayet güzel!"
 
FİLİPİNLİ DADILAR İŞİ BIRAKMIŞ

Rasim Ozan Kütahyalı gece boyunca herkese, eşi Nagehan Alçı'nın neden davete katılamadığını anlattı. Kütahyalı, ikizlerine bakan iki Filipinli dadının işi bıraktığını söyledi.
"Bıyık" diyaloğu Erdoğan sever gazeteciler ile Erdoğan ilişkinin ilginç örneklerinden biri olarak kayıtlara geçmiş oldu...

CUMHURİYET RESEPSİYONUN DA DA BIYIK OLAYI GÜNDEM OLMUŞTU

Çevresinde herkes ekendi inandığı doğruları empoze etme çoğu zamanda dayatma alışkanlığı olan Erdoğan'ın çevresindeki erkekleri bıyıklı görmek istemesinin nedeni bir türlü analaşılamadı. Dünki iftar yemeğinde kendine yakın gazeteciler ile gerçekleşen "Bıyık" diyalağu geçtiğimiz cumhuriyet resepsiyonunda da yaşanmıştı.

GENÇ GÖSTERİR

O Resepsiyonda; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile müzik yapımcıları Polat Yağcı ve Hüseyin Emre arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Emre Plak'ın kurucusu Hüseyin Emre'ye kaç yaşında olduğunu soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü yapımcıya "Bıyık bırakırsanız daha genç görünürsünüz" diye tavsiyede bulundu. Polat Yağcı'ya da takılan Cumhurbaşkanı, "Polat durumu papyonla kurtarmaya çalışmış ama bıyık her zaman erkeği genç gösterir" dedi.

 

İlgili Haberler