ERDOĞAN'IN EN SEVDİĞİ GAZETECİ ÖLDÜ

ERDOĞAN'IN EN SEVDİĞİ GAZETECİ ÖLDÜ

Erdoğan'a en yakın gazetecilerden olan Yeni Akit'in Genel Yayın Koordinatörü yazılarında çok ağır küfür ve hakaretler kullanmaktan çekinmeyen Hasan Karakaya hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretine eşlik eden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Karakaya, Odatv'nin haberine göre, Medine'de kaldığı otelde kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.İşte ayrıntılar

ERDOĞAN'IN UÇAĞI İLE GİTMİŞTİ

Sputnik'in haberine göre Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya yaşamını yitirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan ziyaretine eşlik eden 58 yaşındaki Karakaya, gezinin son durağı, Medine'de kaldığı otelde kalp krizi sonucu öldü.

Karakaya'ya ilk müdahale kaldığı otelde Cumhurbaşkanlığı sağlık ekiplerince yapıldı. Daha sonra tam teşekküllü Kral Fahd Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Karakaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ERDOĞAN YARIN TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

Erdoğan, Karakaya'nın vefatı üzerine, ziyaretini erken bitirerek bugün öğlen saatlerinde Türkiye'ye dönme kararı aldı.

Karakaya'nın cenazesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde kullandığı özel uçak 'TUR' ile İstanbul'a getirilecek. Cenaze programı ise daha sonra belli olacak. 

BU YAZISI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Hasan Karakaya muhafazakar kesime hitap eden en keskin kalemlerden biriydi. Köşe yazılarında ağır küfür ve hakaretler kullanmaktan çekinmeyen Karakaya'nın Fatih Altaylı'yı hedef alan bu yazısı 2008'de çok konuşulmuştu.

ÖZÜR DİLİYORUM DİYE BAŞLAMIŞTI

Dikkat edin; "Orospu'nun çocuğu" değil, "orospu çocuğu" diyorum. Çünkü; "ana"sının kabahati yok. Bilseydi, büyüyünce böyle bir "Mahlukat" olacağını hiç doğurur muydu onu?..  Evet; O, kafası orospulaşmış bir fahişe!.. O, bir orospu çocuğu!.. O, mümkün değil ki, anasının rahminde büyümüş bir "Cenin" olamaz!.. Olsa olsa; '9 ay 10 gün çektiği kabızlık"tan sonra makatından defettiği bir "bok"tur!..  Düşünüyorum da; bir "insan"dan, mümkün değil, böyle bir "yaratık" çıkamaz!..  Bir kadın, böyle bir "enik" doğuramaz! Aklım, havsalam almıyor. Hiçbir ana-baba, böylesine bir "pislik", böylesine bir "mikrop" üretemez!.. Hele hele; 9 ay boyunca taşıyamaz bünyesinde!.. 
O halde, nereden çıktı bu mahluk?.. "İnsan" desen, insana benzemiyor!.. 

Kaynak:Haber Kaynağı