ERDOĞAN'IN DİPLOMASINI ONAYLAYAN NOTER HAKKINDA İNANILMAZ İDDİA

ERDOĞAN'IN DİPLOMASINI ONAYLAYAN NOTER HAKKINDA İNANILMAZ İDDİA

Erdoğan'ın diploması ile ilgili iddialar bitmek tükenmek bilmiyor.

Eski yakın çalışma arkadaşı ve AKP'nin kurucularından Abdüllatif Şener Erdoğan'ın 2 yıllık fakülte mezunu olduğunu ileri sürmüştü. Şener'in iddiaları sosyal medyada binlerce kez paylaşılarak yoğun bir biçimde gündem oluşturmuşken yepyeni bir iddia daha ortaya çıktı. Son iddia ise Erdoğan'ın YSK'ya ve gerekli kurumlara verdiği noter onaylı diplomaya ilşkin inanılmaz bir gelişmeydi. İşte Cumhuriyet'te yer alan ayrıntılar.

ADLİYEDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türk Solu Gazetesi Başyazarı Gökçe Fırat, Çağlayan adliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasının sahte olduğu iddiasıyla söz konusu belgeyi onaylan noter hakkında suç duyurusunda bulundu. 

NOTERİN DOKUNULMAZLIĞI YOK

Konuya ilişkin Twitter'dan açıklama yapan Fırat, "Cumhurbaşkanına sahte diploma davası açma imkânı yok ama ona bu belgeyi veren noterin dokunulmazlığı yok" dedi.

ONAYLAYAN KATİP KAYIPLARA KARIŞMIŞ

"Sahte diploma tasdikleyen noter katibi Emine Seven'i savcılığa şikayet ettim. Emine Seven'e ulaşamadık. Kayıplara karışmış" iddiasını ortaya atan Fırat, şöyle devam etti:

İŞLEM TÜMÜYLE SAHTE

"Noter belgesi photoshoplu, yevmiye numarası sahte, işlem tümüyle sahtecilik. Ağır cezalık bir suç. Noter belgesindeki sahteliği kanıtlarsak YSK'daki tek belge hükümsüz olur. Seçim iptal edilebilir. Hukukun verdiği tüm imkanları deneyeceğiz, sahteciliği ispatlayacağız. CB koltuğundan indirilecek dedi.

İŞTE O MESAJI

fof.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı