ERDOĞAN'IN DİPLOMASI SAHTE

ERDOĞAN'IN DİPLOMASI SAHTE

Halaçoğlu verdiği cevapta Erdoğan'ın diplomasının sahte olduğunu ima etti.

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına adaylık tartışması yeni bir boyut kazandı. İlk kez Haber Artı'da yer alan haberimiz üzerine, MHP'li Yusuf Halaçoğlu Başbakan Erdoğan'ın diploması yeterliliğinin adaylığa yetmediği yönünde iddiada bulunmuş, marmara Üniversitesi rektörü ise o iddiay karşılık, imzasız bir diploma belgesi ortaya koyarak yalanlamıştı. Hallaçoğlu dün ortaya çıkan ve diploma  olarak gösterilen belgelerin sahte olabileceğini ima etti. Halaçoğlu mezuniyet tarihinin 1981 olduğunu fakat üniversitenin 1982 Temmuz ayında kurulduğunu öne sürdü.

DİPLOMADA NEDEN İMZALAR YOK 

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 yıllık üniversiteden mezun olduğunu iddia etmiş bu iddiaya CHP'li Aydın Ayaydın cevap vermişti. Ayaydın, "Başbakan'ın okulda hocasıydım, 4 yıllık mezunudur" demişti. Daha sonra Marmara Üniversitesi Rektörü Zafer Gül ise Erdoğan'ın diplomasını göstererek Halaçoğlu'na itiraz etti. 

Fakat Halaçoğlu'nun buna cevabı gecikmedi. Halaçoğlu verdiği cevapta Erdoğan'ın diplomasının "sahte"olabileceğini ima etti.  

1-006.jpg

Üniversiteden yapılan açıklamadan kısa bir süre sonra MHP'li Yusuf Halaçoğlu Twitter'da bir açıklama yaparak, üniversitenin paylaştığı diplomayla ilgili bir yeni iddia ortaya attı.

DİPLOMA 81 TARİHLİ ÜNİVERSİTE 82'DE KURULMUŞ

Halaçoğlu, Erdoğan'ın mezuniyet tarihinin 1981 olduğunu ve üniversitenin Temmuz 1982'de kurulduğunu hatırlattı. Halaçoğlu ayrıca mezuniyet belgesini paylaşarak diplomada imzaların eksik olduğunu öne sürdü.

DİPLOMA ÜNİVERSİTEDE NE ARIYOR?
Ayrıca Marmara Üniversitesi, dün yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan'ın diplomasını açıklamıştı. Ancak Başbakan Erdoğan'ın diplomasının üniversitede bulunması kafaları karıştırdı. Bir tane hazırlanan diploma öğrenim hayatı bittikten sonra öğrencilere veriliyordu.

İŞTE HALLAÇOĞLU'NUN TWİTTER MESAJI

11.jpg

GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ KARMAŞASI

MHP Milletvekili Yusuf Hallaçoğlu tarafından Twitter hesabında paylaşılan ve Başbakan Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen geçici mezuniyet belgesinde de bir çok tuhaflık bulunuyor. Kendisi Eski bir Öğretim üyesi olan Milletvekili Hallaçoğlu ile yaptığımız görüşmede, mezuniyet belgesi üzerinde "teslim aldım" şeklinde bir kaydın bulunması ile ilk kez karşılaştığını ve diploma olarak ortaya atılan belgenin ise imzasız ve fotoğrafsız olmasının kabul edilemeyeceğini öne sürdü.. İşte Başbakan Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen "Geçici Mezuniyet Belgesi"

1016927_397376490405501_827919286218789157_n.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı