ERDOĞAN'IN BM KONUŞMASI HABERİMİZ TÜRKİYE'Yİ BÖYLE SALLADI

ERDOĞAN'IN BM KONUŞMASI HABERİMİZ TÜRKİYE'Yİ BÖYLE SALLADI

Anında boş salona dinleyici yerleştirdiler ama artık biz haberi yapmıştı ve çok geç kalmışlardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı iklim konuşmasınI Haberartı Türk anında canlı olarak yayınladı. Ancak daha sonra DHA, canlı verdiği bu görüntülerin yerine tüm gün Obama konuşmasını aynı likten yayınlamaya başladı. Ama biz Erdoğan konuşurken farkettiğimiz salon boşluğunun ekran görüntülerini çoktan almış ve bu konuda Türk basınında ilk kez haberini yapmıştık.

ilgili-haber-kopru-fontu-070.jpg

Konuşma videosu kısa süre sonra çeşitli sitelerde yer almaya başladı ancak kimse salonun boşluğundan ve Erdoğan'ın anons edilmesinin hemen ardından salonun boşalmasını haberlerinde vermeye cesaret edemiyordu. Çok geçmeden haberimiz sosyal medyada yankı yapmaya ve paylaşılmaya başlandı. Ardından bir kaç cesaretini kaybetmemiş gazetede bizim haberimizi yayınlamaya başladı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ALDI

Haber bir anda diğer tüm gelişmelerden daha çok tepki alamaya ve sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Haberimizi yüzlerce kez paylaşan ve rt eden okurlar haberin b,inlerce kez tıklanmasına neden oldular. Ve Erdoğan2ın bu konuşması Amerika seyahtinde gerçekleştirdiği tüm haberlerden daha çok tepki aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en çok övündüğü meydanları mitingleri doldurma konusu ise Türkiye'de haberimiz ile birlikte yeniden konuşulmaya başlandı.

HABERİMİZDEN SONRA CUMHURİYET GAZETESİ BU KARŞILAŞTIRMAYI YAPTI

130cf280-a675-44f8-8fdd-4287d94e887b_11250826.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta düzenlenen BM İklim Zirvesi’ne katılarak Genel Kurulu’na hitap etti. Ertesi gün de Barack Obama Erdoğan'ınki kadar uzun olmayan bir konuşma yaptı. İki liderin konuşmasına ise bu ayrıntı damga vurdu.

Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletlerdeki  İklim Zirvesi’nde yaptığı konuşmasında katılımın az olması dikkat çekti. Sosyal medyada dün Erdoğan'ın yaptığı konuşma ile bugün ABD Başkanı Obama'nın yaptığı konuşma karşılaştırılarak bu iki fotoğrafa yorumlar yapıldı.

TABİ MONTAJIDA DERHAL YAPILDI

ieieie.jpg

Erdoğan'ın dün yaptığı konuşmasında ise salon neredeyse boştu. Sıra Erdoğan'ın konuşmasına geldiğinde delegelerin salonu terkettiği gözlendi.

OBAMA KONUŞURKEN BOŞ KOLTUK YOKTU

obamabm.jpg

Obama'nın bugün BM'de yaptığı konuşmada salonda neredeyse boş koltuk yoktu...

İŞTE SÖZCÜ'DE YER ALAN FOTOĞRAF VE SOSYAL MEDYA GIRGIRLARI

SİSİ VE ERDOĞAN KONUŞURKEN BM SALONU10687370_10152290098696957_178673531156604913_o.jpg

Erdoğan'ın dün BM Zirvesi'ndeki konuşma yaptığı salonda Obama da bugün konuştu. O konuşmaların arasındaki farksa sosyal medyanın diline düştü.

TWİTTER FENEMONİ İMAMIN GÜLÜ

liderice1.jpg

VE BİR BAŞKASI DAHA

liderice.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı