ERDOĞAN'IN BİR TÜRLÜ İYİLEŞMEYEN HASTALIĞI YİNE NÜKSETTİ

ERDOĞAN'IN BİR TÜRLÜ İYİLEŞMEYEN HASTALIĞI YİNE NÜKSETTİ

Erdoğan bunu hep yapıyor: 10 Kasım'da olmamam suç mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarının ilk günlerinden beri tartışılan 10 Kasım Törenleri zafiyeti yine gündemde. Her 10 Kasım yaklaştığında bir hastalığı ya da dış ziyaret işi çıkan Erdoğan'ın bu seferde sesinin kısıldığı ortaya çıktı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soğuk algınlığına bağlı olarak ses kısıklığı nedeniyle bu akşam yer alacağı açıklanan Türkiye İş Kadınları Derneği 10. yıl kuruluş yıl dönümü yemeğine katılamayacak.

EMİNE ERDOĞAN KATILACAK

İstanbul'daki programa Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılacağı kaydedildi.

ERDOĞAN BUNU HEP YAPIYOR: 10 KASIM'DA OLMAMAM SUÇ MU?

Başbakan Erdoğan 10 Kasım 2012 tarihindeki törenlere yurtdışında olduğu için katılmamasıyla ilgili eleştirilere “Anayasal suç mu, yasal suç mu? Peki, ana muhalefet 29 Ekim törenlerine neden katılmadı?” diye yanıt vermişti.

O dönemde Erdoğan’a Endonezya gezisinin son gününde Brunei'ye geçmesi yüzünden 10 Kasım törenlerine katılmaması konusundaki tartışmalar sorulmuştu.

Erdoğan, bu soruya  "Anayasal suç mu, yasal suç mu? Peki ana muhalefet 29 Ekim törenlerine neden katılmadı. Bu da resmi törendir. Ama muhalefeti orada göremedim." diyerek cevap vermişti.

Kaynak:Haber Kaynağı