ERDOĞAN'IN BAŞKANLIĞINI KURAN AYETİ YAPTILAR

ERDOĞAN'IN BAŞKANLIĞINI KURAN AYETİ YAPTILAR

Erdoğan'a sevgi gösterip göze girmenin ödülü bol olunca akla hayale gelmeyecek tuhaflıklar ortaya çıkıyor. Sevgi gösterisinden nemalanmak isteyenlerin çılgınlığı Kuran ayetlerine kadar uzandı.

 

Erdoğan'a methiyeler düzüp dikkat çekmek ardından ödüllendirilmek kuyruğunda işler iyice abartılmaya başlandı. Öyle ki, Erdoğan'ın gözüne girmek için sevenleri artık Kuran ayetlerini bile kullanmaya başladılar.  Kendilerine yapılan "Şirk" uyarıları ise hiç etkili olmuyor. İşte din tüccarlığının zirvesi sayılabilecek bir örnek de Odatv haberinde.

AKP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞ AMA

Sivil Düşünce Genel Yayın Yönetmeni Semra Polat, Kuran'daki ayetleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övmek için uyarlayınca tepki çekti.

Polat Twitter adresinden "De ki, andolsun onlar istese de istemese de seni Başkan yapacağız!" diyer yazdı. Ancak çok geçmeden Polat'ın bu tweetine tepkiler geldi.

DİNİ SİYASETE ALET ETMEK

Başkanlık sistemini istediğini söyleyen bir Twitter kullanıcısı, "Allah'ın ayetlerini siyasete alet ederek safiyetine zarar vermek böyle bir şey olsa gerek.

Dünyevi ve siyasi olan 1 içtihada (başkanlık) (ki isterim) kuranın hakikatiyle dinen gerekli havası oluşturmak dini siyasete alet" ifadelerini kullandı.

Semra Polat da bu sözlere karşılık, "Peki. Şöyle düzelteyim: Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkan ve İslam Halifesi yapacağız" diye karşılık verdi.

İŞTE REZALETİN TARTIŞMASI

semrapolattt.jpg

YANITLARDA AĞIR ELEŞTİRİLER

semrapolatt2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı