ERDOĞAN'IN BASINA KAPALI SIR TOPLANTISI

ERDOĞAN'IN BASINA KAPALI SIR TOPLANTISI

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyeti'ni kabul etti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyeti'ni kabul etti. Beylerbeyi Sarayı'nda basına kapalı gerçekleşen kabul, saat 20.00 sırlarında başladı ve yaklaşık bir saat sürdü. Erdoğan görüşmenin ardından saat 21.30 sıralarında Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçti.

YILDIZ ERDOĞAN'IN İSTANBUL SARAYI MI OLACAK

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilir seçilmez Başbakanlık Binası olarak kaçak olarak yaptırıldığı ileri sürülen sansasyonel sarayı kendine tahsis ettirmesinin ardından İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı olarak neresinin kullanılacağı sorulmaya başlandı. Başbakanlığı döneminde Dolmabahçe sarayını ofis olarak kullanan Erdoğan'ın güvenlik zafiyeti ile başka bir yer aradığı öteden beri ileri sürülmekteydi.

İSTANBULDA'Kİ SARAYI VE OFİSİ YILDIZ OLACAK

Erdoğan'ın aklında uzun zamandır Yıldız Sarayının olduğu ve İstanbul'da geçireceği zamanlarda hem ofis hem konut olarak kullanmak istediği siyasi çevrelerde konuşuluyor. Erdoğan'ın tıpkı son Osmanlı padişahlarından "Kızıl Sultan" olarak anılan 2. Abdülhamit gibi Yıldız sarayını güvenli bulduğu söyleniyor. İstanbul'da vakit geçirmeyi çok seven Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu nedenle Yıldız Sarayını kendisine İstanbul için, hem konut hemde çalışma sarayı olarak hazırlatarak kullanacağı konuşuluyor.

YILDIZ VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ İLE BU KONU MU KONUŞULDU ?

 Yıldız Sarayı Vakfının Mütevelli heyeti ile bu konunun ayrıntılarının konuşulduğu sızan bildgiler arasında. İleri sürülen iddialara göre Mütevelli heyeti Erdoğan'ın iddia edilen bu talebine sıcak bakıyor. Uzun olmayan bir gelecekte gerekli eksiklikler ve değişiklikler yapılarak Yıldız Sarayı'nın Erdoğan'ın Yazlık sarayı olarak kullanmasına açılacağı konuşuluyor.

yildiz-sarayi-620x465-001.jpg

ERDOĞAN'IN GÖZ AĞRISI YILDIZ SARAYI İÇİN ilgili-haber-kopru-fontu-087.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı