ERDOĞAN'IN ALTIN SEVGİSİ KOLOMBİYA'DA ORTAYA ÇIKTI

ERDOĞAN'IN ALTIN SEVGİSİ KOLOMBİYA'DA ORTAYA ÇIKTI

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da, Altın Müzesi'ni gezen Erdoğan ve heyetinin kaldığı otel çevresi ile Erdoğan'ın müzeye giden yolda müthiş önlemler alındı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Latin Amerika ülkelerini kapsayan ziyaretinin Küba ve Meksika öncesi ilk durağı olan Kolombiya'nın başkenti Bogota'da, ilk iş olarak Altın Müzesi'ni gezdi. Erdoğan'ın altın müzesi ziyareti gazeteciler arasında çeşitli espirilere neden oldu.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Erdoğan ve heyetinin kaldığı otel çevresi ile Erdoğan'ın müzeye gideceği yol üzerinde Kolombiya polisi olağanüstü güvenlik önlemleri aldı. Erdoğan, müzeyi gezmeden önce, kendisini görmeye gelen bazı Türklerle ayaküstü sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, altın müzesini gezdikten sonra, kendisini izleyen gazetecilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Daha sonra el sanatları ürünleri satan bir mağazadan bronzdan yapılmış el heykeli alan Erdoğan, gazetecilerin bir sorusu üzerine, "O heykelin Rabia işareti yapanı olsaydı, pazarlığım daha başka olurdu" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra kalmakta olduğu otele geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı