ERDOĞAN'IN AFFETTİĞİ MAHKUM YİNE YAKALANDI

ERDOĞAN'IN AFFETTİĞİ MAHKUM YİNE YAKALANDI

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın affettiği hükümlü olan Denizli'nin Kale İlçesi'nde yaşayan 53 yaşındaki kolon kanseri hastası M.A., jandarmanın fuhuş operasyonda gözaltına alındı. Operasyonda 4 çocuk babası M.A. ile birlikte gözaltına...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın affettiği hükümlü olan Denizli'nin Kale İlçesi'nde yaşayan 53 yaşındaki kolon kanseri hastası M.A., jandarmanın fuhuş operasyonda gözaltına alındı.

2 TRAVESTİ 2 KADIN TOPLAM 9 KİŞİ

Operasyonda 4 çocuk babası M.A. ile birlikte gözaltına alınanlar arasında biri travesti, ikisi kadın 9 kişinin daha olduğu öğrenildi.

20'YE YAKIN CEZASI VARDI ERDOĞAN AFFETTİ

İlk kez 20 yıl önce dolandırıcılık suçundan cezaevine giren M.A., geçen süre içinde 50'ye yakın suçtan yargılanıp hüküm giydi. Kendisi bile ne kadar hangi suçlardan yargılandığı hatırlamayan M.A., hüküm giydiği suçlardan dolayı 10 yıl Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde yattı. Cezaevinde yatarken kolon kanserine yakalanan M.A., 2,5 yıl önce Adli Tıp Kurumu'nun raporuyla tedavi olması için tahliye edildi. M.A.'nın, bu süreçte hastalığı daha ilerledi. M.A. daha 20 yıla yakın cezası olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından affedildi.

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

O dönemde DHA kameralarına arkadaş kurbanı olduğunu belirtip, kendisini affeden Cumhurbaşkanı Erdogan'a teşekkür eden M.A., "Dolandırıcılık, evrakta sahtecilik gibi suçlara karıştım. Bu yaptıklarımdan dolayı bir değil bin kere pişmanım. Dolandırdığım kişilerin ahı yüzünden bu hale geldiğimi düşünüyorum. Dolandırdığım insanlardan bana haklarını helal etmesini istiyorum. Hepsinden çok özür diliyorum. Yaşamım çok zor" demişti.

FUHUŞA ARACILIK VE YER TEMİN ETMEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından affedilen dört çocuk babası M.A., bu kez jandarmanın bu sabah Kale ilçesinde düzenlediği fuhuş operasyonunda ortaya çıktı. M.A. ile birlikte 'fuhuşa aracılık etmek', 'yer temin etmek' gibi suçlardan gözaltına alınan 10 kişi arasında 2 kadın ile 1 travestinin de olduğu öğrenildi. M.A. ve diğer şüphelerinin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı