ERDOĞAN'I KÜPLERE BİNDİRECEK SÖZLER

ERDOĞAN'I KÜPLERE BİNDİRECEK SÖZLER

Ülkenin Tapusunu Almak İsteyen Bir Cumhurbaşkanı Var

TURK PARTİ Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç Halk TV'ye katıldığı bir programda ülkedeki son gelişmeleri değerlendirdi. Özgüç "Ülkeyi kendi üzerine tapulamak isteyen bir Cumhurbaşkanı var" dedi.

SERT MUHALEFET İŞARETLERİ

AKP'nin ülkeyi ikiye bölme gayreti içerisinde olduğunu vurgulayan Genel Başkan ÖzgLAüç "Yaptıkları her şey yalan. Görüyorsunuz Kabataş olayı dediler, benim başı bağlı bacıma saldırdılar dediler, camide içki içtiler dediler, hepsi yalan çıktı. İftirayı atanlar şimdi özür diliyor. Söylediğin o sözler şimdi nereye gitti ? İnsanların gözünün içerisine baka baka yalan söylediniz" diye konuştu.

HALKIMIZIN ARTIK TEPKİ VERMESİ GEREKİYOR

İç Güvenlik yasasına da değinen Özgüç "İç Güvenlik Yasasını çıkarmalarının tek nedeni, korkuyorlar. 21 yıldır belediye başkanlığından cumhurbaşkanlığına kadar kırmızı plakadan inmedin. Tüm gücü eline geçirdin ama hala "Mağduruz" diyorsun. Bu nasıl iştir anlayamıyorum. Ülkeyi kendi üzerine tapulamak isteyen bir cumhurbaşkanı var. Halkımızın artık tepki vermesi gerekiyor. Lütfen herkes sandık başında sorumluluklarını yerine getirsin" dedi.

SADECE HDP İLE GÖRÜŞÜYOR

HDP'nin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oynadığı son oyun olduğunu de vurgulayan TURK PARTİ Genel Başkanı, "Dikkat edin AKP, sadece HDP ile görüşüyor, onlarla muhattap oluyor. Diğer partileri hiç dikkate almıyor. Özgürlük, özgürlük diye bağırıyorlar. Yargı, basın, gençler, sosyal medya baskı altındayken, özgürlükten nasıl bahsedeceksin ? Onlar için şu anda tek özgürlük var o da İmralı için. Hadi serbest bırakın bakalım, görelim siz sokağa nasıl çıkacaksınız ? Bizi, duyarlı halkı nasıl tutacaksınız ? Köpekleri serbest bırakıp, taşları bağlayamazsınız. Kim silahların susmasını istemez, kim anaların ağlamasını istemez ? Ama böyle taviz vererek olmaz. Devlet terör örgütüyle, onun hapisteki sözde lideriyle pazarlık yapmaz. Biz göreve gelelim silahları susturmasını biliriz" şeklinde konuştu.

EKMEK İŞ GÖTÜRMEK İÇİN DOĞUYA GİDERİZ

Parti olarak Türkiye'nin bütün değerlerini sevdiklerini belirten Ahmet Eyüp Özgüç konuşmasını şöyle sürdürdü : "Biz bayrağımızın olduğu her yerde siyaset yaparız. Ekmek götürmek için, iş götürmek için Güney Doğu'ya da gideriz. Ayrıştırmak için gitmeyiz. Alevisi, Kürdü, Lazı, Çerkezi hepsi bizim kardeşimiz. Biz bu ülkenin bütün değerlerini seviyoruz. Bizim bu düzeni değiştirmek için 5 milyon yiğit insana ihtiyacımız var. Türkiye'yi bu kötü gidişten kurtarmak için hep beraber mücadele edeceğiz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı