ERDOĞAN'I KORUMA KONVOYUNDA KAZA

ERDOĞAN'I KORUMA KONVOYUNDA KAZA

Cumhurbaşkanı Erdoğan kalabalıklara konuşmayı seviyor. Yaklaşan seçimlerde anayasa değişikliği için gerekli çoğunluğu sağlama amacı ile yaptığı "oy isteme" gezilerine kendisinden önce başka illerden polis ordusu gidiyor.

CHP İstanbul milletvekili İhsan Özkes, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanıtlaması istemiyle sunduğu soru önergesinde 'Çamlıca'ya yapılan caminin avlusuna Başbakan Erdoğan'ın türbesinin yapılacağı' iddialarını Meclis gündemine taşıdı.

Soru önergesinde şöyle denildi:

Tayyip Erdoğan'ın, vefat edince na'şının Çamlıca Tepesi'ne yapılan caminin avlusuna defnini vasiyet ettiği doğru mudur?

İddialar doğru ise; açlık sınırının bin 158 lira, yoksulluk sınırının 3 bin 772 lira olduğu ülkemizde, 57 bin 511 metrekarelik alan üzerine yapılan ve maliyetinin 100 milyon lirayı aşacağı belirtilen cami, Tayyip Erdoğan'ın türbesine zemin hazırlamak için mi yapılmaktadır?

Bugüne kadar yaşamını yitirmiş eski Başbakanlardan kaçının, türbeyi andırır biçimdeki mezarı cami avlusunda bulunmaktadır?''

 

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın Karabük'te gerçekleştireceği toplu açılış töreninde görev yapmak üzere Ankara'dan bu kente giden TOMA (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı), Eskipazar İlçesi girişinde devrildi. Kazada, 1 polis memuru hafif yaralandı.
Kaza, sabah 08.00 sıralarında Karabük- Ankara karayolunun Karabük'ün Eskipazar İlçesi yakınlarında, Karabük Kavşak Köprüsü'nde meydana geldi.

ERDOĞAN'IN AKP'YE OY GEZİLERİ SÜRECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabük'teki Valilik ve Belediye ziyaretleri ile toplu açılış töreninde görev yapmak üzere Ankara'dan yola çıkan polis memuru İsmail S. yönetimindeki 'TOMA-9', köprü girişinde virajı alamayarak devrildi. 3 ton su kapasiteli TOMA'nın sürücüsü İsmail S. yara almadan kurtulurken, yanındaki polis memuru İsmail T. hafif yaralandı. Yaralı polis, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hasar oluşan TOMA'nın ise vinçle kaldırılması için çalışma başlatıldı.

SÜREKLİ KAZALAR OLUYOR

Erdoğan'ın gezilerine vatandaş protestolarını önlemek ve koruma sağlamak için başka illerden adeta polis orduları yola çıkarılıyor. Zaman zaman meydana gelen bu konvoyların kazaların birinde 3 polis şehit olmuştu.

DAHA ÖNCE DE 3 POLİS ŞEHİT OLMUŞ HABER OLMAMIŞTI

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane programında görevlendirilen Malatya Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Çevik Kuvet polislerinin bulunduğu otobüs, dönüş yolunda Sivas yakınlarında kaza yaptı. Sitemizde 13.10.2014 tarihinde yer alan ve yandaş medyada haber olmayan olayın ayrıntıları için tıklayınız.Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrilen otobüste bulunan 3 polis şehit oldu, 33 kişi de yaralandı. 

52544_99384_13102014081209_11-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı