ERDOĞAN'DAN YOLSUZLUK SUÇLAMASI

ERDOĞAN'DAN YOLSUZLUK SUÇLAMASI

Başbakan hepsine sırayla saydırdı.... Başbakanın öfkeli sözleri sosyal medyada; "Başbakan niye bu kadar öfkeli" sorularıyla dikkat çekti...

Başbakan Erdoğan Malatya mitinginde yine çok sert konuştu. Cemaat aleyhinde slogan atılması üzerine, "Bunlara cemaat demeyin. Diğer cemaatlere hakaret olur. Bunlar örgüt" diyen Başbakan Erdoğan; "bize omurgalı adam lazım, adam gibi adam lazım" diyerek  isim vermeden Fethullah Gülen'e omurgasız dedi... 

Kılıçdaroğlu'na çok öfkelenen Erdoğan; "Terbiyesiz herif" diye seslendiği Kılıçdaroğlu'na; "Ey Kılıçdaroğlu senden siyasetçi olmaz, İstanbul Tahtakale'de kasetçi olur. O da olmazsa Unkapanı'da İMÇ'ye gidersin."

Başbakanın hışmından Mustafa Sarıgül'de nasibini aldı: "Yolsuzlukları nedeniyle ihraç edilen birini aday yaptılar. Şu anki zat da onun yolsuzluk klasörü önünde poz veriyordu. Sen onun önünde resim çektirmiştin ya" diyerek Sarıgül'ü bir kere daha yolsuzlukla suçladı.

Erdoğan daha sonra da bazı gazeteleri eleştirdi. Zaman, Taraf, Bugün ve Hürriyet gazetelerine seslenen Erdoğan, bu gazetelere "sizler kimin yanındasınız" dedi. 

Başbakan hızını alamayıp tekrar cemaate tekra yüklendi: "Kendi ülkesine ihanet eden bu yapıyla aranıza mesafe koyun. Anneler babalar sizlere sesleniyorum. Çocuklarınız bunların dershanelerinde okuyorsa çekin alın oradan. Bize devletin okulları yeter. Okullarında okuyorsa alın. Devletin okulları bize yeter. Bunlar sülük gibi emiyorlar. Ama sülük bunlardan faziletlidir ha.

Kaynak:Haber Kaynağı