ERDOĞAN'DAN ŞOK TWITTER VİDEOSU

ERDOĞAN'DAN ŞOK TWITTER VİDEOSU

Bu twitterler var ya, şimdi mahkeme kararı çıktı. Bu twitter mwitter, hepsinin kökünü kazıyacağız.

'Bu twitter mwitter, hepsinin kökünü kazıyacağız'

Başbakan Erdoğan: Bu twitterler var ya, şimdi mahkeme kararı çıktı. Bu twitter mwitter, hepsinin kökünü kazıyacağız.
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan partisinin Adapazarı mitinginde yaptığı konuşmada, CHP ve Fethullah Gülen'i eleştirdi. "Pensilvanya, dindanlara zulüm etmiş CHP ile yol arkadaşlığı yapıyor" diyen Erdoğan, Başbakan, Cumhurbaşkanı ve bakanların telefonlarının dinlenmesinin ulusal güvenliğe saldırı olduğunu vurgulayarak, Fethullah Gülen'e, "Sen Hoca Efendi misin, istihbarat şefi misin?" diye seslendi. 
Konuşmasında sosyal medyadan şikayet eden Erdoğan internet yasasında yaptıkları düzenlemeleri hatırlatarak Bu twitterler var ya, şimdi mahkeme kararı çıktı. Bu twitter mwitter, hepsinin kökünü kazıyacağız. şeklinde konuştu.
İŞTE O KONUŞMASI


"BU TWİTTER MİVİTİR HEPSİNİN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

Erdoğan, Başbakan ve cumhurbaşkanının dinlenemeyeceğini de ifade ederek, mahkeme yerine Bakanlar Kurulu dedikten sonra sözünü mahkeme kararı diyerek sürdürdü. Erdoğan şöyle devam etti:

”Bakanlar Kurulu kararı, mahkeme kararı filan alamazsınız. Böyle bir şey yok. Yahu bunlar bütün bunları yaptıkları gibi devletin kurumlarının Başbakan'a, Cumhurbaşkanı'na bizlere verilen kriptolu telefonları bile dinleyecek kadar adiler, alçaklar. Düşünebiliyor musunuz, uluslararası komplolar bu işin içinde. Çok ilginç bu twitter’ler falan var ya, mahkeme kararı çıktı. Twitter mivitir hepsinin kökünü kazıyacağız. Evet evet hepsinin. Efendim uluslararası camia şöyle der, böyle der. Hiç biri ilgilendirmez. Türkiye devletinin gücünü görecekler. Bunun özgürlükle mözgürlükle alakası yok. Özgürlük birinin mahremine girmek değildir. Özgürlük, devletin sırlarını bu tür kanallarla uluslararası yerlere fitnelemek, süfle etmek değildir. Buna fırsat vermeyeceğiz. Süratle bu adımı atıyoruz. Niye? Ülkemin güvenliği burada söz konusu, ülkeme fitne fesat sokmak isteyen ister ulusal olsun, ister uluslararası olsun, karşısında Türkiye Cumhuriyeti devletini ve bizi bulacaktır. Hiç endişeniz olmasın. Zaten sizin bize verdiğiniz bu güç olmasa, biz bu adımları atabilir miydik? Siz bize bu gücü verdiniz. Biz de gereğini yapıyoruz, yapacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı