ERDOĞAN'DAN OPERASYON AÇIKLAMASI

ERDOĞAN'DAN OPERASYON AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜPRAŞ tesisi açılışında konuştu


Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Dün bağımsız savcılar tarafından başlatılan ve tamamen hukuk içinde yürütülen operasyon karşısında içeride ve dışarıda haddi aşan insafı aşan asıl niyetleri ortaya koyan bazı tepkiler sergileniyor.

ESKİ TÜRKİYE'Yİ ÖZLEYENLER

Eski Türkiye 'nin bütün aktörleri eski Türkiye'yi özleyen bütün taraflar ittifak halinde, koro halinde, savcılarımıza, hakimlerimize, emniyet görevlilerimize belli merkezlerden idare edilen bir baskıyı uygulamaya çalışıyorlar. Adımlar atıldığı anda AB' den hemen birisi çıkıyor açıklama yapıyor. Sen neye göre bu açıklamayı yapıyorsun. Neyi biliyorsun. 50 yıldır bu ülkeyi AB kapısında bekletenler, acaba bu atılan adımın ne olduğunu biliyormusunuz?

ULUSAL GÜVENLİĞİMİZİ TEHDİT EDENLER İSTER BASIN MENSUBU OLSUN

Ulusal güvenliğimizi tehdit eden unsurlar ister basın mensubu olsun, ister şu olsun, ister bu olsun gerekli cevabı alacaklardır. Onları bizim bu ülkede egemen duruma getirmemiz mümkün değildir. Böyle bir adımı atarken de acaba AB ne der acaba bizi alır mı?, almaz mı? bizim böyle bir derdimiz yok. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. Siz kendi aklınızı kendinize saklayın" dedi..

BİTARAF OLAN BERTARAF OLUR

Erdoğan “Medya dünyası bu girdiği kirli ilişkilerden biran önce sıyrılacaktır diye düşünüyorum. Kendisini bu tehlikeli vesayetten kurtaracaktır diye inanıyorum. Bu kirli odaklara boyun eğenler milletin karşısında kaybetmeye mahkumdur. Şantaja tehditlere uluslararası çevrelere ülkemiz üzerinde kurdukları kumpaslara bu millet gelmiyor ve gelmeyecektir. Vatanını seven insaf sahibi, vicdan sahibi herkesi bu kirli odaklara cesur bir duruşla cevap vermesini özellikle hatırlatmak istiyorum. Bitaraf olan bertaraf olur. Onun için tarafınızı çok iyi belirlemeniz lazım" diye konuştu

Kaynak:Haber Kaynağı