Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Erdoğan'dan Flaş Açıklama

.

ERDOĞAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR 

Başbakan Erdoğan, Brüksel’ gidişi öncesi yaptığı açıklamada; ‘’Malum bazı odakların ihanet derecesinde, kendi ülkelerini ve kendi ülkelerinin ekonomilerini kötülemek için yurt dışında yoğun propaganda yaptıklarını gözlemliyoruz.Brüksel ziyaretimiz, Türkiye'de yaşananları en doğru ve en tarafsız şekilde muhataplarımıza anlatmamıza fırsat verecektir. Yargıya değil yargı içindeki odaklara müdahale edildiğini açık ve net şekilde delilleriyle ortaya koyacağız’’ dedi. 

Başbakan Erdoğan, Adana'daki TIR'larla ilgili yaptığı açıklamada; "Savcı, benim iznim olmadan kalkıp böyle bir müdahalenin içine giremez. MİT'in ne getirip ne götürdüğüne bakamaz. Bu, paralel yapılanmanın diğer bir versiyonudur" dedi. 

ARANAN TIR'LAR

Bir defa savcı, benim iznim olmadan kalkıp böyle bir müdahale içine giremez, adalet bakanının haberi olmadan böyle bir müdahalenin içine giremez. MİT'in ne getirip ne götürdüğüne bakamaz. Burada jandarmamız da kullanılmıştır. Gerek bu jandarmayla ilgili, erattan bahsetmiyorum gerek savcıyla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Gereği bunlarla ilgili yapılacaktır
Kendi Milli İstihbarat Teşkilatı'nı dünyaya bu şekilde lanse edenin vatanseverliğinden şüphe ederiz.
 
YARGITAY'IN ŞİKE VE AZİZ YILDIRIM KARARI
 
Değerli arkadaşlar zamanlaması itibarıyla ben bunları anlamlı buluyorum. Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı, şimdi seçim arefesinde böyle bir karar açıklandı. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil. Şu ana kadar yargıdaki o paralel yapı burada da çok ince hesaplar yaparak böyle bir adım attığına inanıyorum. Hukuki sürecin devamında ne olur bilemem. Sadece zamanlamasının anlamlı olduğunu ifade ediyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı