ERDOĞAN’DAN ALLAH RAZI OLSUN

ERDOĞAN’DAN ALLAH RAZI OLSUN

Muharrem İnce'den Erdoğan için çok konuşulacak sözler...

Bursa’da konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 10 Ağustos’taki seçimler için vatandaşın kendisine sandığı koruyun çağrısı yaptığını belirterek, “Ben senin amelen miyim? Ben nasıl koruyacağım Türkiye’deki 200 bin sandığı? Sen koruyacaksın. Milletvekili de gelecek okulun kapısına dikilecek” dedi.

Bursa’ya gelen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce Gemlik İlçesi’ne bağlı Küçük Kumla Mahallesi’nde İskele Meydanı’nında vatandaşlara seslendi. Kendisinin kağıttan ya da camlardan okumadan konuştuğunu belirten Muharrem İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın camdan okuyunca kültürlü candan konuşunca küfürlü bir Başbakan olduğunu söyledi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN ALLAH RAZI OLSUN

Başbakan’a Cumhurbaşkanlığı seçimleri için teşekkür eden İnce, “Bu Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun. Türkiye’de 10 partiyi bir araya getirdi. Kolay bir şey değil, senden ne kadar nefret ediyorlar gel bunu gör. Ben ona her gün dua ediyorum. Allah Recep Tayyip Erdoğan’a Kenan Evren’e verdiği kadar ömür versin. 100 sene yaşasın ki ömrünün yaşlılık günlerinde memleketi ne hale getirdiğini görsün” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı