Erdoğan'a Muhteşem Yüzyıl sorusu sorulmadı

Erdoğan'a Muhteşem Yüzyıl sorusu sorulmadı

Başbakan Erdoğan Star'da canlı yayına katıldı gazeteciler bir tek Muhteşem Yüzyıl sorusu sormadı. Twitter'dan tepki yağdı...


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star ortak yayınında Nermin Yurteri, Mehmet Barlas, Nazlı Öztarhan'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Türkiye gündemine ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı.

BAŞBAKAN'A SORULMAYAN SORU
Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın BDP eş Başkanı Gültan Kışanak'ı işaret ederek söyledi "Ben de onun yerindee olsam dağa çıkardım" sözlerinden, ODTÜ'lü öğrencilerin protestosuna kadar birçok konuda konuşan Başbakan Erdıoğan'a son dönemin en popüler tartışmalarından biri olan Muhteşem Yüzyıl'a ilişkin bir tek soru sorulmadı.


MUHTEŞEM YÜZYIL STAR'DA YAYINLANIYOR
Erdoğan'ın 'Biz böyle Kanuni tanımadık. Kanuni'nin 30 yılı at üstünde geçmiştir. Ben o dizinin yönetmenlerini de televizyon sahiplerini de kınıyorum' diyerek eleştirdiği dizi Başbakan'ın bugün katıldığı Star televizyonunda yayınlandığı halde programa katılan gazetecilerin diziye ilişkin tek bir soru sormaması dikkatlerden kaçmadı.


İşte o tweetler:

Erhan Çelik ‏@Erhan_Celikk

Başbakan, Muhteşem Yüzyıl'ın yayınlandığı ekrana konuk olup bir tek Hürrem'e değinmedi. Ayar yiyen dizi artık 'izlenir' oldu anlaşılan. 

Savash Porgham ‏@SavashPorgham

Star ve NTV ortak yayınına katılan Başbakan Erdoğan'a Muhteşem Yüzyıl sansürüyle ilgi tek bir soru bile sormayan gazeteciler tepki çekti. 

Burak Çiftci ‏@renkliprofil

Bugün Başbakan'a Muhteşem yüzyıl sorusu sorulmadı çok ilginç değil mı o kadar polemik oldu ne diyosun bu ise

HAR UN SAH ‏@HAR_SAH

Bu saatte NTV'de Basbakan'la ozel'in tekrarini seyrettim. Dinamik ve perfirmansi iyiydi.