Erdoğan'a Kapak; Duran Adam Türban Yasağına da Karşı Durmuş!

Erdoğan'a Kapak; Duran Adam Türban Yasağına da Karşı Durmuş!

Duran Adam Daha Öncede Türbanlı Eylem Yapmış

Taksim de durma eylemi yaparak dalga dalga Türkiye’ye yayılan Ekrem Gündüz'ün daha önce de üniversitede okurken  türbanlı bayanların üniversitelere özgürce girmesi için eylem yaptığı ortaya çıktı.

Erdem Gündüz daha öncede haber olmuş, başörtü eylemlerinde de ön saflarda yerini almış, Kafasına türban takıp derslere katılmış. Günlerce okula türbanla girmiş iddiaları haber olmaya başladı.
  

Olay Sosyal Medyaya Erdem Gündüz’ün okul arkadaşı  Alper Alpgözen tarafından Facebookta yayınladığı fotoğraflarla duyuldu.
 
Alper Alpgözen Facebook sayfasın da fotoğraf paylaştı ve şu bilgileri paylaştı;
 
"Yıllar önce face'e yüklediğim bu fotoğrafta arkada bendeniz, önde arkadaşım Erdem Gündüz nam-ı diğer Duran Adam, üniversiteye başörtülü kızların sokulmamasını protesto etmek için derse türbanla giriyoruz. Yine aynı günlerde e-muhtıra verildiğinde sokağa dökülüp AKP'lilerle "bir daha asla" diyerek yürümüştük. Biz zamanında onlar ezilirken onların yanında mücadele ettik.
 
"Erdem gibi zamanında Müslümanların hakları için de mücadele etmiş bir arkadaşım şimdi her yerde hedef gösteriliyor, ajan olmakla ve akıl almaz iftiralarla suçlanıyor. Yarın başına bir iş gelirse tüm AKP''yi savunanlar ve onlarla empati kurulabileceğini iddia eden safdiller sorumludur"
 

EKREM GÜNDÜZ (DURAN ADAM)  KİM?
1979, Ankara doğumlu.   Ege Üniversitesi Tiyatro Topluluğu'nda oyunculuk eğitimi aldı. 
E.Ü.M.D.T. ile dans etti.  
Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans Programı'ndan 2007 yılında mezun oldu. İ.B.B.C.R.R. Dans Tiyatrosu ve İstanbul Dans Tiyatrosu topluluklarında dans etti. Bu topluluklarla yurt içinde ve yurt dışında temsiller verdi. 
The John Kennedy Center Gösteri Sanatları Sanatçı Değişim Programı ile Washington ve Newyork'ta modern dans üzerine eğitim aldı. 
Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sahne Sanatları Anasanat Dalında yüksek lisans yapmaktadır.
 İŞTE TÜRBAN EYLEMİNDE TÜRBANLI DURAN ADAM: