ERDOĞAN'A HAKARETTEN 2 TUTUKLAMA DAHA

ERDOĞAN'A HAKARETTEN 2 TUTUKLAMA DAHA

Arif Buğra Aydoğan, bu sabah ekipler tarafından Osmangazi Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde geçen Cuma günü yapılan Eğitim Sen'in protesto yürüyüşünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla bu sabah evinde gözaltına alınan 20 yaşındaki Arif Buğra Aydoğan tutuklandı.

TUTUKLAMAYI PROTESTO EDENDE GÖZALTINDA

Bu arada Adliye önünde toplanan kalabalık arasından, gencin gözaltına alınıp adliyeye sevk edilmesini eleştiren ÖDP Darıca İlç başkanı Erdem Şimşek de gözaltına alındı.
Yurdun birçok bölgesinde olduğu gibi Gebze'de de Eğitim sen tarafından protesto yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren sloganlar attığı iddia edilen, ÖDP Gebze İlçe eski yöneticilerinden Hüsnü Aydoğan'ın oğlu Arif Buğra Aydoğan, bu sabah ekipler tarafından Osmangazi Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nde öğrenci olduğu belirtilen Aydoğan, öğle saatlerinde Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Bu arada Gebze Adliyesi önünde birçok kişi toplanarak polislerle tartıştı. Bu tartışma sırasında yine

ÖDP İLÇE BAŞKANI İFADESİ DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve oradaki polislere hakaret ettiği ileri sürülen ÖDP Darıca İlçe Başkanı Erdem Şimşek de gözaltına alındı.
Adliyede Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan Arif Buğra Aydoğan tutuklanırken, gözaltındaki Erdem Şimşek ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı