ERDOĞAN'A ABD'DE SOĞUK VE SICAK DUŞ

ERDOĞAN'A ABD'DE SOĞUK VE SICAK DUŞ

Erdoğan Nükleer Zirve programı için gerçekleştirdiği ABD ziyaretinin ilk gününde kalacağı otel önünde 2 ayrı kalabalık karşıladı.

ABD'nin başkenti Washington'da yapılacak Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak için, ABD'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otel önünde destekleyenler ve protesto eden iki grup arasında gerginlik yaşandı.

DESTEKLEYENLERE SELAM

Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak için, ABD'nin başkenti Washington'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kaldığı otelin girişinde hem destek hem de protesto gösterileri ile karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konaklayacağı otele girerken ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grup Türk tarafından sevgi gösteriyle karşılandı.

Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte aracından indikten sonra sevgi gösterisi yapan kalabalığı selamladı, ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Erdoğan daha sonra konaklayacağı otele girdi.

İKİ GRUP ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Bu arada otel önünde ellerinde Türk bayrakları ve Erdoğan'ı öven dövizler taşıyan grup ile hapishane kıyafeti giydirilen kuklalarla Erdoğan'ı protesto eden grup arasında karşılıklı söz düollası ve arbede yaşandı. Polisin müdahale ettiği olaylar büyümeden yatıştırıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı