ERDOĞAN'A 7 HELİKOPTERLİ KORUMA

ERDOĞAN'A 7 HELİKOPTERLİ KORUMA

Açılıştan çok koruma ordusu dikkat çekti

İstanbul Ankara arasını 3,5 saate düşürecek Yüksek Hızlı Tren, başta Başbakan Tayyip Erdoğan olmak üzere ilk yolcularıyla birlikte Ankara Garı'ndan hareket etti. Hızlı tren açılışına damgayı ise alınan olağanüstü güvenlik önlemleri vurdu. Hızlı trenin güzergah yolu üzerinde çok sayıda skorsky helikopterin eşlik ettiği görüldü. Erdoğan'ın bu açılış töreninde halka ne kadar yakın olacağı merak ediliyor.

7 HELİKOPTERLİ KORUMA

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açılışını gerçekleştirmek için Yüksek Hızlı Tren ile Ankara'dan Eskişehir'e Hızlı Tren hattında yaptığı yolculuğa kobra ve sikorsky helikopterleri eşlik etti.
Erdoğan'ın içinde olduğu Yüksek Hızlı Tren Ankara Garından saat 11.20 de hareket etti. Beraberinde bazı bakanlar, bürokrat ve gazetecilerle birlikte Eskişehir'e yolculuk eden Erdoğan'ın olduğu hızlı trene 3 sikorsky 2 kobra ve 2 sivil helitopter eşlik ederek havadan yakın koruma yaptı. Erdoğan, bugün Cuma namazını Eskeşihir de kıldıktan sonra Yüksek Hızlı Tren hattının açılışını Eskişehir Tren Garında gerçekleştirecek. Buradaki törenin ardından Erdoğan ve beraberindekiler Bilecik ve İstanbul Pendik'de yapılacak törenlere de katılacak.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

YHT'lerin sefer saatleri:

Ankara'dan;

06.00

08.30,

11.30

13.30

16.05

19.00,

İstanbul'dan

06.15

08.35

10.55

13.35

16.06

19.15 saatlerinde hareket edecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı