ERDOĞAN YUMRUK OLAYINDA MARKET İÇİNDEN YENİ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

ERDOĞAN YUMRUK OLAYINDA MARKET İÇİNDEN YENİ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Erdoğan'ın yumruk olayında market içinden yeni görüntüler ortaya çıktı

YUMRUK OLAYINDA YENİ GÖRÜNTÜLER
Türkiye, iş cinayetiyle ölen yüzlerce madencisi nedeniyle günlerdir yas tutarken, Başbakan Erdoğan’ın Soma’da kendisini protesto ettiği iddiasıyla bir vatandaşı yumruklamasının görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Sol Haber’in yayınladığı Erdoğan’ın yumruklama görüntülerinin, bir başka açıdan çekilmiş görüntüleri de ortaya çıktı.
Sol Haber’in yayınladığı görüntüler bu kez Erdoğan’ın protestolar nedeniyle girdiği marketin içinden. Erdoğan korumalarıyla markete girdikten sonra önce Taner Kurucan isimli maden işçisi genci yakalıyor ve “ne kaçıyorsun” diye bağırdıktan sonra saldırıyor. Ardından Erdoğan’In korumaları genci öldüresiye dövüyor.

İŞTE SON GÖRÜNTÜLER

DÜN ORTAYA ATILAN İDDİALAR NELERDİ

Dün Soma'da vatandaşlardan tarafından protesto edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir vatandaşa tokat attığı iddia edilmişti. Bugün görüntüleri yayınlanan olay gündeme bomba gibi düştü. Tokat yediğini söyleyen vatandaş, Erdoğan'ın bunu istemsiz olarak yaptığını söyledi. Görüntülerde Erdoğan'ın vatandaşa "Niye kaçıyorsun?" dediği görülüyor ve bir kadının çekimi yapan kameramana "çekmeyeceksin" diye tepki gösterdiği işitiliyor.

Erdoğan Belediye seçimleri öncesi 24 Mart tarihinde düzenlediği miting de Mustafa Sarıgül'ün bir vatandaşı yumrukladığı iddiaları üzerine "Ya sen nasıl olur da benim bir vatandaşıma yumruk sallarsın? Bunlarda edep yok, adap yok" demişti.

Yine Sarıgül'ün yumruklama iddiasıyla ilgili Beyaz TV'de açıklama yapan İ. Melih Gökçek; "İçinizden ne gelirse gelsin. Siz siyasetçisiniz. Siz hissiyatinize kapılabilir misiniz? " sözleriyle Sarıgül'ü eleştirmişti. 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı