Erdoğan ve Obama'nın bu Fotoğrafı Paylaşım rekorları Kırdı

Erdoğan ve Obama'nın bu Fotoğrafı Paylaşım rekorları Kırdı

Bu fotoğraf paylaşım rekorları kırdı

MEDYA TARİHİ GÖRÜŞME DİYE VERDİ , SOSYAL MEDYA BU FOTOĞRAFI PAYLAŞTI



Başbakan Erdoğan'ın ABD'yi ziyareti hem dış hemde iç basında çok yankı yaptı. Merkez medya ve televizyonlar Başkan Obama ve Başbakan Erdoğan'ın bir araya gelmesini ve basın toplantısını canlı olarak verdi. En çok ta ikilinin ne kadar uzun süre başbaşa kaldıkları üzerinde duruldu. Amerika.2da bunlar olup biterken Türk Sosyal Medya paylaşımcılarının gündemi farklıydı. Birbirinden farklı fotoğraflar ve fotoshop ürünü kolajlar ile paylaşılan fotoğraflarda Reyhanlı'nın akıllarda yer ettiği netleşti. Ünlü Sosyal paylaşım siteleri twitter ve facebook'da birbirinden ilginç fotoğraflar paylaşıldı. Ama içlerinde öyle bir tanesi vardı ki paylaşım rekorları kırdı.

MEDYAMIZ DA BİRBİRİNE BENZER HABERLER İSE BÖYLEYDİ

Tüm dünyanın merakla beklediği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama görüşmesi sona erdi. İki lider görüşmenin sonrasında ortak basın toplantısı düzenledi. DHA ekibinin adım adım takip ettiği tarihi zirveyle ilişkili tüm gelişmeleri dha.com.tr'den takip edebilirsiniz. 
 
Washington’da temaslarını sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama’yla görüşmek üzere Beyaz Saray'a geldi. Erdoğan'ı Beyaz Saray'a girişinde merasim kıtası karşıladı. 
 
Düzenlenen askeri törende, Başbakan Erdoğan'ın geçeceği yol üzerinde 50 ABD eyaletini ve 6 ABD bölgesini temsil eden 56 bayrak askerler tarafından taşındı. Erdoğan, Beyaz Saray'a girişinde ABD Protokol Şefi Büyükelçi Capricia Marshall tarafından karşılandı. 
 
ERDOĞAN İLE OBAMA 2 SAATTEN UZUN SÜRE GÖRÜŞTÜ
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama arasında Beyaz Saray’da gerçekleşen görüşme sona erdi. Görüşme 2 saatten uzun sürdü.
 
Heyetler arası görüşmeye, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, AK Parti Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve Türkiye'nin ABD Büyükelçisi Namık Tan da katıldı.