ERDOĞAN UÇMAZ ANKETÇİLER UÇURUR!

ERDOĞAN UÇMAZ ANKETÇİLER UÇURUR!

Erdoğan, 'yaptırdığı' son iki anketin sonucunu açıkladı.

Başbakan canlı yayında elindeki son anket sonuçlarını açıkladı. Erdoğan, elinde biri çok yeni, diğeri geçen hafta yapılan anket sonuçlarında ipi göğüslediğini söyledi.

Köşk adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan NTV, Star ortak yayınında seçimlere 4 gün kala elindeki son 2 anketin sonuçlarını açıkladı. Erdoğan, "Biri çok yeni, biri geçen hafta yapılan anketlerde oyumuz yüzde 55-56 civarında." diyerek ipi göğüslediğini söyledi.

"ANKETLER ÇOK YAKIN TARİHLERDE"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi elimizde iki anket var. Bunlardan biri çok yeni biri de geçen hafta yapılan anket. Bu anketlerin birinde 5.265 denek üzerinde birinde ise 5.200 denek üzerinde araştırma yapıldı." dedi.

"GEÇEN HAFTA YAPILAN ANKETTE YÜZDE 55,7 OY ALIYORUZ"

Başbakan Erdoğan, "Geçen haftanın anket sonuçlarına göre benim oyum yüzde 55,7; Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oyu yüzde 36,4; Selahattin Demirtaş'ın oy oranı ise 7,9 civarında." şeklinde konuştu.

"İHSANOĞLU'NDA DÜŞÜŞ VAR"

Erdoğan, "Yeni anketin sonuçlarına göre ise benim oyum yüzde 56,7; Ekmeleddin İhsanoğlu'nun yüzde 34,9 civarında ve diğer ankete göre düşme var. Selahattin Demirtaş'ın oyu ise yüzde 9,4" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı