Erdoğan Sonunda Gitmekten Söz Etti

Erdoğan Sonunda Gitmekten Söz Etti

Nihayet bunu da söyledi

HİÇ GİTMEKTEN SÖZ ETMEZDİ

Başbakan Erdoğan, "Millet sandıkta neyi, kimi işaret ediyorsa, herkes buna boyun eğmek, bunu kabullenmek, bunun gereğini yapmak zorundadır" dedi. Başbakan Erdoğan yine Millet bizi seçti, ne dersek herkes boyun eğöek zorunda dedi ama arkasından ekledi; "Millet bize git derse boynumuz kıldan ince gideriz." 

MİLLET DERİN BİR OH ÇEKSİN

"Erdoğan Millet bize git derse, boynumuz kıldan ince gideriz" dedi vatandaş derin bir nefes aldı. Ama Erdoğan'ın bir dediğini bir dediği ile tutmayan onlarca videosunu izlemiş olan vatandaş hala "Biz seçmeyiz ama ya gene gitmezse" kuşkusu yaşıyor.
 
 
SONUNDA GİTMEKTEN DE SÖZ ETTİ 
 
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılan Arenamega adlı gösteri ve sanat merkezinin açılışını yaptı. Başbakan Erdoğan, "Türkiye'nin istikametini milli irade belirler" dedi. Erdoğan, "Türkiye'nin rotasını sadece ve sadece millet çizer. Ne medya, ne sosyal medya, ne sermaye, ne de terörize edilen sokaklar değil; Türkiye'nin geleceğini sadece millet, sadece sandık belirler. Millet sandıkta neyi, kimi işaret ediyorsa, herkes buna boyun eğmek, bunu kabullenmek, bunun gereğini yapmak zorundadır. Millet eğer bize 'git' derse, boynumuz kıldan incedir, gideriz; millet eğer bize 'kal' derse, milletin emanetini de namus bilir, şeref bilir, son nefesimize kadar o emaneti koruruz" diye konuştu.