ERDOĞAN SONUNDA DOĞRU YOLU BULDU

ERDOĞAN SONUNDA DOĞRU YOLU BULDU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki ikinci durağı Maltepe oldu. Maltepe'de partisinin mitingine katılan Erdoğan, uzun zamandır ağzına almadığı bir ismi bugün birden çok kullandı.

ERDOĞAN SEÇİME BİR GÜN KALA "ATATÜRK" DEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki ikinci durağı Maltepe oldu. Maltepe'de partisinin mitingine katılan Erdoğan, uzun zamandır ağzına almadığı bir ismi bu gün birden çok kullandı. Erdoğan CHP'ye yüklenirken bir türlü kullanmadığı "Atatürk" kelimesini de kullandı. Atatürk'e nadiren sadece "Gazi Mustafa Kemal" şeklinde hitap eden Başbakan Erdoğan seçim sandığına bir gün kala nihayet "Atatürk" dedi. Erdoğan'ın peş peşe "Atatürk" kelimesi ile süslediği konuşması şöyle.

BIRAKIN ATATÜRK MİLLETİN OLSUN

 Bunlarda yalan var, takiye, var, riyakarlık var. Çıkmış genel başkanları iki de bir , 'gençler oyunuz Atatürk'ün partisine'. Bunun adı dört dörtlük istismardır. Yav Atatürk şu anda ebedi alemde yatıyor. Atatürk zaten hayatta olsa senin gibi bir adamı bu partinin başına getirmezdi. Çünkü senden bir şey olmaz. Çünkü Atatürk'e en büyük ihaneti kendisinden sonra gelenler yaptı. İlk ihaneti İnönü yaptı. Ne yaptı, Türk lirasının üstünden Atatürk'ün resmini kaldıran kim? İnönü. Devlet dairelerinden Atatürk'ün posterini kaldıran kim? İnönü. Posta pullarının üzerinden Atatürk'ün resmini kaldıran kim? İnönü. Siz böyle bir partisiniz. Atatürk'ü istismarı bırakın. Bırakında Atatürk bütün milletin olsun. Ama Ak Parti şunun bunun partisi değil, Ak Parti milletin partisi. Bu partinin rotasını millet çizdi.

SÖĞÜŞLEDİLER, SÜLÜK GİBİ EMDİLER

Tayyip Erdoğan fanidir, yarın ölür. Ama Ak Parti'yi yürütecek olanlar var. Biz böyleyiz, biz bu işi böyle bina ettik, böyle inşa ettik. Eğer siz partinizi ilkeler üzerine değil, faniler üzerine inşa ederseniz, o parti kalıcı olmaz. Onun ömrü kısa olur. Ama ilkeler üzerine inşa ederseniz, işte o parti on yıllarca milletine hizmetine devam eder. Pensilvanya'dan bir zat çıktı. İşte o da peşinde olduğu Bediüzzaman'a asilik yapanlardan bir tanesi. Onu istismar edenlerden bir tanesi. Hayatında bir kere görmüş değil ve ona isyanını öyle bir noktaya getirmiş ki, 'baki amaçlar, baki gayeler, fani düşünceler üzerine inşa edilemez' diyen Bediüzzaman'a kendisini adeta mehdi, mesih, şu, bu ilan etmek suretiyle bunu yapmış. Hayatı CHP'ye karşı olmakla geçen Bediüzzaman'a şu anda tam ters düşmüş.

 

ERDOĞAN SONUNDA DOĞRU YOLU BULDU

ERDOĞAN SONUNDA DOĞRU YOLU BULDU

Kaynak:Haber Kaynağı